Nokia 7.2: Όσα γνωρίζουμε λίγο πριν την IFA 2019 [+photos]

Αναμένουμε την HMD Global να ανακοινώσει το νέο Nokia 7.2 στην IFA 2019 που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο. Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του smartphone η ZEISS προσκάλεσε μία μερίδα δημοσιογράφων τεχνολογίας, ώστε να θαυμάσουν τη συσκευή από κοντά.

Ένας υπάλληλος της Zeiss, ο Joachim Kuss, έκανε tweet με το οποίο επιβεβαίωνε τη παραπάνω εκδήλωση και το κείμενο συνόδευε μία φωτογραφία του Nokia 7.2. Από τη στιγμή που το smartphone δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα όλες οι λεπτομέρειες που το αφορούν αποτελούν κοινό μυστικό. Γι’ αυτό, ο Kuss διέγραψε σχεδόν αμέσως το tweet, αλλά κάποιοι πρόλαβαν και πήραν screenshot.

Στην εικόνα που δημοσίευσε ο Kuss βλέπουμε την πίσω πλευρά του Nokia 7.2, το οποίο έχει κυκλικό module με τρεις κάμερες σε 2×2 διάταξη με το LED flash στην κάτω δεξιά γωνία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο module των καμερών υπάρχει η υπογραφή της Zeiss και κατά πάσα πιθανότητα οι τρεις κάμερες αποτελούνται από την κύρια, μία ευρυγώνια και έναν αισθητήρα βάθους. Ακριβώς κάτω από το module βλέπουμε έναν συμβατικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Nokia 7.2, αυτά παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με FHD+ οθόνη, τον Snapdragon 660, 6GB μνήμη RAM και θα τρέχει Android 9 Pie.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:45

Σχόλια

  • Μου αρεσει περισσοτερο ο σχεδιασμος της στρογγυλης καμερα παρα της καθετης!!
    Απο το πισω μερος οσο φαινεται πιστευω θα ειναι πολυ ωραιο!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.