Nokia 7.3: Τα πρώτα renders της νέας mid-range πρότασης

Η HMD Global φαίνεται πως επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς, μετά και από την επίσημη κυκλοφορία του Nokia 8.3 αλλά και των οικονομικών Nokia 2.4 και Nokia 3.4. Αν και ακόμη περιμένουμε το Nokia 9.3 PureView, τη ναυαρχίδα της εταιρείας για φέτος, έχουμε τα πρώτα renders της νέας mid-range πρότασης, του Nokia 7.3.

Στα renders, τα οποία δημιούργησε ο OnLeaks βάση CAD σχεδίων που έχει στα χέρια του, βλέπουμε μία μακρόστενη συσκευή, με αρκετά bezel περιμετρικά και το branding της Nokia στο κάτω μέρος. Η συσκευή φαίνεται να έχει αλουμίνιο περιμετρικά, ενώ το πίσω μέρος της μοιάζει με γυαλί. Στα θετικά του Nokia 7.3 είναι ο φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς και το τετραπλό σύστημα κάμερας με οπτικά μέρη Zeiss.

Το Nokia 7.3 έχει οπή στην οθόνη, όπου θα φιλοξενείται η selfie κάμερα, ενώ βλέπουμε και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο πάνω μέρος. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν οθόνη 6,5 ιντσών FHD+, Snapdragon 690, μπαταρία 4.000mAh και κύριο αισθητήρα 48MP. Η διαστάσεις του Nokia 7.3 ανέρχονται στα 165.8 x 76.3 x 8.2 χιλιοστά, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα τίποτα σχετικά με τιμή και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.