Smartphones

Nokia 8: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo

Η Nokia έχει υποσχεθεί ταχείες και συνεπείς αναβαθμίσεις των συσκευών της στα νεότερα λογισμικά του Android OS. Μάλιστα, το Nokia 8 (η ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2017) έχει λάβει την ενημέρωση του 8 Oreo από τον Νοέμβριο.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο γενικός διευθυντής προϊόντων της HMD, Juho Sarvikas, είχε τονίσει μέσω του επίσημου Twitter λογαριασμού του πως το Nokia 8 θα αναβαθμιζόταν σύντομα στην νεότερη 8.1 Oreo έκδοση. Η ανάρτηση του απεδείχθη απόλυτα ορθή, αφού πλέον η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για τους κατόχους της συσκευής. Ο Sarvikas το γνωστοποίησε ξανά μέσω Twitter και η αναβάθμιση έχει ήδη εγκατασταθεί σε πολλούς χρήστες ανά τον κόσμο. Αν έχετε στην κατοχή σας το Nokia 8, είναι θέμα χρόνου μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ειδοποίηση για το διαθέσιμο 8.1 Oreo.

Η Nokia τήρησε για άλλη μια φορά τις υποσχέσεις της. Είναι εμφανές πως ο Φινλανδός κατασκευαστής έχει επιστρέψει για να μείνει, αφού οι πωλήσεις των συσκευών του πηγαίνουν από το καλό προς το καλύτερο. Σύντομα θα γνωρίσουμε και τις νέες συσκευές του 2018, μια εκ των οποίων θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Nokia 8. Προς το παρόν, οι κάτοχοι του κινητού ας χαρούν τις όποιες νέες δυνατότητες θα φέρει το 8.1, ενώ φυσικά μπορούν… υπερήφανα να λένε πως συγκαταλέγονται στους πρώτους που χρησιμοποιούν την νεότερο Oreo έκδοση.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.