Nokia 8: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Το πολυαναμενόμενο Nokia 8 κυκλοφορεί Ελλάδα σε δυο εβδομάδες με τιμή 599 ευρώ και μαζί σπέσιαλ δώρο σε όσους το παραλάβουν πρώτοι… και λέμε “πολυαναμενόμενο” γιατι τις τελευταίες εβδομάδες σε όποιο άρθρο ανεβάσουμε γενικά για Nokia, μας ρωτάτε πότε θα έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το Nokia 8 έρχεται με οθόνη LCD IPS 5.3 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και dual κάμερα 13 Megapixel. Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτα στο Techblog!

Nokia 8
Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1.1 (θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo)
Οθόνη: 5.3″, LCD IPS, 2560×1440 pixels
Επεξεργαστής: Snapdragon 835
Μνήμη RAM: 4GB
Ενσωματωμένη μνήμη: 64GB (micro SD έως και 256GB)
Κάμερα: Dual κάμερα 13MP (έγχρωμη + OIS) + 13 MP (ασπρόμαυρη), f/2.0, IR range finder, dual tone flash
Selfie κάμερα: 13 MP f/2.0
Έξτρα: NFXC, Bluetooth 5.0, USB Type-C, Fingerprint, IP54
Μπαταρία: 3090 mAh
Διαστάσεις: 151.5×73.7×7.9 χλστ.
Βάρος: 160 γρ.

Nokia 8 τιμή 599 ευρώ Ελλάδ, Nokia 8: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Nokia 8 τιμή 599 ευρώ Ελλάδ, Nokia 8: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Nokia 8 τιμή 599 ευρώ Ελλάδ, Nokia 8: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Nokia 8 τιμή 599 ευρώ Ελλάδ, Nokia 8: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Nokia 8 τιμή 599 ευρώ Ελλάδ, Nokia 8: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Nokia 8 τιμή 599 ευρώ Ελλάδ, Nokia 8: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nic21

Γιατί ξέφυγαν τόσο οι τιμές σε όλους;;;
Oneplus 500ρικα
Apple samy χιλιαρικάκια
Χαβάη 700ριές
Φέρτε μας τα nubia να γουστάρουμε….

mech.al.

Κρίμα… Έχουν την ευκαιρία να κλείσουν το κενό που έχει αφήσει το νεξους και κανένας τους δεν ενδιαφέρεται.. Το συγκεκριμένο έχει στοκ ανροϊντ, έχει ips LCD που δεν κοστίζει, δεν έχει αδιάβροχοποιηση, κρίμα δηλαδή…

bill

Ποιο είναι το special δώρο?

Makis

Μπηχτή για μένα ήταν αυτό το “σε όποιο άρθρο ανεβάσουμε γενικά για Nokia, μας ρωτάτε πότε θα έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο’? :p 😛 χαχαχα
το δώρο special τί είναι;

I am

Άσχημο δεν το λες… Ούτε όμως ανταγωνιστικο

Δημήτρης

600άρι; Ασε δεν…

Σταύρος Χρι

Mε τέτοιες τιμές δεν μπορείς να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό ! Όταν πρωτομπαίνεις στο παιχνίδι δεν μπορείς να τιμολογείς ανώτερα από εταιρίες όπως Sony ή OnePlus

Πέτρος Π

Φαίνεται καταπληκτικό… Εντάξει τα 600 € είναι απλά η αρχική τιμή διάθεσης, λογική μου φαίνεται αν σκεφτεί κανείς ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων ναυαρχίδων (πχ S8)… Λογικά σε λίγο καιρό θα πέσει και η τιμή του και θα είναι ο,τι πρέπει για αυτούς που προτιμούν κάτι πιο ξεχωριστό από αυτά που παίρνουν οι μάζες!

Nic21

@ΠετροςΠ φιλικά πάντα θέλω να ρωτήσω ποια χαρακτηριστικά του s8 έχει….?
5.8″ οθόνη, αδιαβροχοποίηση ip68, full screen edge, iris scaner, καρδιακών παλμών και οξύμετρο, αξία μεταπώλησης….

* μη βιαστείς να μου απαντήσεις που χρειάζομαι των καρδιακών παλμών το οξύμετρο το ip68 την full screen η το iris…. εγώ απλά ρωτάω εάν αυτό το νοκια που μου ζητάει 600 ευρώ τα έχει…

Nickolas

@Nic21 Μπορεί να μην έχει αυτά που γράφεις, αν και έχει IP54 που σημαίνει splash resistance κάτι είναι και αυτό. Έχει όμως άλλα θετικά όπως πολύ καλά μικρόφωνα για καθαρές εγγραφές ακόμη και σε συναυλίες με την τεχνολογία OZO, επίσης το fingeprint scanner είναι μπροστά και βολεύει περισσότερο αντίθετα με το S8 που το έχει σε πολύ άσχημο σημείο. H οθόνη του S8 σίγουρα είναι πανέμορφη αλλά οι 5.8 ίντσες είναι σε 18.9 ενώ οι 5.3 του Nokia 8 είναι σε 16.9 οπότε από άποψη μεγέθους είναι πολύ κοντά. Επίσης η πλάτη του 8 είναι από αλουμίνιο ενώ του S8 από γυαλί και κάτι που δεν έβαλες το S8 έχει ασύρματη φόρτιση γι αυτον ακριβώς το λόγο. Βέβαια το S8 πάλι για τον ίδιο λόγο πολύ πιθανό με μία πτώση να χάσεις την ασύρματη φόρτιση γιατί η πλάτη θα έχει γίνει χίλια κομμάτια :p Επίσης κάτι που ξέχασες που έχει το S8 είναι το dex πολύ χρήσιμο για κάποιους βέβαια ο περισσότερος κόσμος δε θα πάρει χαμπάρι καν οτι υπάρχει. Τέλος κάτι επίσης σημαντικό το Nokia 8 έρχεται με καθαρό android και θα πάρει αρκετές μεγάλες αναβαθμίσεις, το S8 την Oreo θα την πάρει, τις επόμενες θα δείξει. Για μένα… Συνέχεια »

THANOS CHRISTOPOULOS

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?
ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η’ ΟΧΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ONEPLUS 5t ΣΤΙΣ 16 /11

blats

Ωραια αντε να το δουμε και απο κοντα! Αν μου αρέσει στο χέρι μου πιθανόν να το παρω!!! Σε 15 μερουλες ευχαριστούμε Κώστα για τις πληροφορίες

blats

Στο εξωτερικο παντως εδιναν δωρο
Το ρολόι της Νοκια!

Nic21

@Nickolas φίλε και συνονόματε συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα!!! Εγώ εχω το s7 edge και σε άλλο άρθρο έγραψα πως θα περιμένω το s9 μιάς και αισθάνομαι πως η Samsung με κοροϊδεύει με το s8 οπως το ενοιωσα παλιοτερα με την απλ οταν ειχα το 6 και εβγαλε το 6s αλλα κακα τα ψεματα αυτο το νοκια δεν ειναι σ8…. το νοκια 9 μπορει να τα ποδοπαταει ολα κατω…. αυτο ομως οχι… αρα στα 600 ευρα μπορει να βρει καποιος υπεροπλα απο κινα η απο προηγούμενες σεζόν

stratos

κατοχος nokia 8 dual sim. Μπορω να πω το εξης. 1ον το κινητο υστερα απο ενα μηνα οπου το εχω στα χερια μου με εχει αφησει πληρως ικανοποιημενο και δεν εχω κανενα παραπονο. οι καμερες του ειναι πολυ καλες μπροστα και πισω σε αξιολογα επιπεδα. το ηχειο του ειναι πραγματικα εντυπωσιακο με το ποσο καθαρο ηχο βγαζει και το ποσο δυνατο ειναι. η οθονη του παρ’οτι ειναι lcd ips εχει πολυ μεγαλη φωτεινωτητα με μεγαλη ακριβεια χρωματων. αυτη την στιγμη τρεχει android 8 beta και εντος του μηνα θα τρεχει την τελικη εκδοση. απο θεμα καταγραφης βιντεο μπορω να πω οτι ο ηχος που βγαζει ειναι απιστευτα καλος και οντως βλεπεις διαφορα σε σχεση με αλλες συσκευες οτι το ozo κανει τρομερη δουλεια. δεν μπορω να πιστεψω οτι το κραζεται για 600 ευρω, δυστυχως γι αυτο ολοι στην ελλαδα κοιταται να εχετε iphone samsung πιστευοντας οτι ειναι οτι καλυτερο στην αγορα. μεχρι τωρα εγω βλεπω αρθρα με παραπονα για τα μοντελα τους αλλα κανενα για τα nokia. και για να μην πειτε οτι απλα τα λεω ολα αυτα επειδη εχω το κινητο αυτο , ημουν φανατικος με samsung μεχρι s7 edge . απλα ειδα οτι τα 850 που ηθελε η… Συνέχεια »

Lakis

Ειλικρινά, τι ζόρι τραβάνε μερικοί και μπαίνουν μέσα να γράψουν τι λεπτομέρεια του λείπει. Σου αρέσει; Πάρτο… Δεν σου αρέσει; Προσπέρνα και τράβα πάρε εκείνο που σε καλύπτει. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά πόσο σπαστικό να έχεις κολοκυθόπιτα στο τραπέζι και να κράζει ο άλλος που δεν έβαλες στη συνταγή λίγο γύρο… Bottom line, φανταστικό τηλέφωνο για μένα. Με ή χωρίς δωράκι +1 στη πρώτη φουρνιά.

Γιάννης

£399 στην Αγγλία και μάλιστα από το carphonewarehouse που δεν το λες και φθηνό. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι στο θεό…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.