Nokia C5 Endi, C2 Tava, και C2 Tennen: Επίσημα με τριπλή κάμερα, MediaTek, και 3GB RAM

Nokia C5 Endi, Nokia C5 Endi, C2 Tava, και C2 Tennen: Επίσημα με τριπλή κάμερα, MediaTek, και 3GB RAM

Η HMD Global ανακοίνωσε τρία νέα Nokia smartphones με καλά χαρακτηριστικά και ανάλογες τιμές. Πρόκειται για τα Nokia C5 Endi, C2 Tava, και C2 Tennen, εκ των οποίων το πρώτο είναι mid-range και τα άλλα δύο low-end smartphones.

Χαρακτηριστικά Nokia C5 Endi

Το Nokia C5 Endi μοιάζει αρκετά με το Nokia 7.2, έχει οθόνη 6,517 ιντσών με ανάλυση HD+, αναλογία 19:9, και notch που φιλοξενεί μία selfie κάμερα 8MP. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο MediaTek Helio P22, 3GB μνήμη RAM και 64GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος.

Nokia C5 Endi, Nokia C5 Endi, C2 Tava, και C2 Tennen: Επίσημα με τριπλή κάμερα, MediaTek, και 3GB RAM

Στο module του, το Nokia C5 Endi έχει τρεις κάμερες. Την κύρια 13MP συνοδεύουν μία ultra-wide 5MP και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Οι κάμερες του smartphone έχουν AI scene detection, Recommended Shot, Low-light φωτογραφία, και Portrait Mode.

Κατά τα άλλα, το Nokia C5 Endi έχει κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, AI Face Unlock, μπαταρία 4.000mAh που υποστηρίζει φόρτιση 10W, κλασική θύρα ακουστικών, FM ραδιόφωνο, και κουμπί για τον Google Assistant.

Χαρακτηριστικά Nokia C2 Tava και C2 Tennen

Τα Nokia C2 Tava και C2 Tennen μοιάζουν αρκετά με το Nokia 2.3, έχουν οθόνη 5,45 ιντσών με ανάλυση HD+, αναλογία 18:9, και forehead που φιλοξενεί μία selfie κάμερα 5MP με flash. Στο εσωτερικό των smartphones υπάρχει ο MediaTek Helio A22, 2GB μνήμη RAM και 16GB ή 32GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος.

Nokia C5 Endi, Nokia C5 Endi, C2 Tava, και C2 Tennen: Επίσημα με τριπλή κάμερα, MediaTek, και 3GB RAM

Στο module τους, τα Nokia C2 Tava και C2 Tennen έχουν δύο κάμερες. Την κύρια 8MP συνοδεύει ένας δεύτερος αισθητήρας 2MP. Τα δύο smartphones δεν έχουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά υποστηρίζουν AI Face Unlock. Η μπαταρία τους έχει χωρητικότητα 3.000mAh και υποστηρίζει φόρτιση 10W.

Κατά τα άλλα, τα Nokia C2 Tava και C2 Tennen έχουν κλασική θύρα ακουστικών, FM ραδιόφωνο, και κουμπί για τον Google Assistant.

Nokia C5 Endi, Nokia C5 Endi, C2 Tava, και C2 Tennen: Επίσημα με τριπλή κάμερα, MediaTek, και 3GB RAM

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Nokia C5 Endi θα κυκλοφορήσει 5 Ιουνίου στο χρώμα Midnight Blue και τιμολογείται στα 169,99 δολάρια Αμερικής ή περίπου 154 ευρώ. Το Nokia C2 Tava είναι ήδη διαθέσιμο στο χρώμα Tempered Blue και η τιμή του είναι 109,99 δολάρια Αμερικής ή περίπου 100 ευρώ. Τέλος, το Nokia C2 Tennen θα κυκλοφορήσει 15 Ιουνίου στο χρώμα Steel και τιμολογείται στα 69,99 δολάρια Αμερικής ή περίπου 64 ευρώ. Τα τρία smartphones είναι προς το παρόν διαθέσιμα στην Cricket Wireless.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.