Nokia Glory, Ο αντικαταστάτης του Lumia 610 με Windows Phone 7.8

Εκεί που όλος ο κόσμος περιμένει πώς και πώς την ανακοίνωση των Nokia smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, σου έρχονται από τα πλάγια οι Φινλανδοί και σου λένε ότι θα παρουσιάσουν και Windows Phone 7.8 συσκευές, με το Glory να αποτελεί τον υποτιθέμενο αντικαταστάτη του Lumia 610.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες για αυτό έρχονται από το Verge, το οποίο κάνει λόγο για μία συσκευή με οθόνη 4 ιντσών, και προσιτό χαρακτήρα για όσους θέλουν να έχουν ένα απλό smartphone στην κατοχή τους. Ο επεξεργαστής θα είναι στα 800 MHz και η μνήμη RAM στα 256MB. Low end πρόταση με Windows Phone 7.8, πιθανότατα σε χαμηλή τιμή με άγνωστη ακόμα την ημερομηνία διάθεσης στην αγορά. Για να δούμε…

Πηγή

Σχόλια

  • ποιός θα πάρει κινητό με λειτουργικό στο οποίο καινούριες εφαρμογές μάλλον δεν θα βγαίνουν;

  • Νικος με ολο το σεβασμο κοιτα λιγο για την ειδηση με lumia 920,820, εχει γινει χαμος, και εδω βαζουμε σαν πρωτη ειδηση τον αντικαταστατη του lumia 610..

  • αν το βαλουν 150 ευρω θα κανει παταγο... μυριζω καλη πολιτικη της νοκια.. μ φαινεται θελουν περασουν παντου τα WP με το στιγμα της NOKIA.

  • "κοιτα λιγο για την ειδηση με lumia 920,820, εχει γινει χαμος, και εδω βαζουμε σαν πρωτη ειδηση τον αντικαταστατη του lumia 610.."

    Άντε πάλι τα ίδια! Μου φαίνεται οι Microsoftάδες έχετε γίνει οι μεγαλύτεροι fan boys!

  • Ετοιμάζεται η είδηση για τα 920 και 820, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε όλοι ότι είναι είδηση το γεγονός ότι η Nokia εξακολουθεί να υποστηρίζει κινητά με το παλιότερο λειτουργικό. Μήπως αυτό μας κάνει να μυριζόμαστε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική (προσιτά low end 7.8 και ακριβά high end 8άρια;)

  • Είναι λίγο άσκοπο γιατί είναι ολόιδιο με το 610 σε χαρακτηριστικά οπότε μάλλον ήθελαν απλά για λόγους marketing να το ανανεώσουν

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.