Nokia Lumia 820, Κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή 519 ευρώ

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Lumia 820 στην Ελλάδα στις 6 Φεβρουαρίου. Το Nokia Lumia 820 είναι ένα κομψό smartphone μεσαίας κατηγορίας που προσφέρει υψηλή απόδοση και παράλληλα είναι μία πολύ εύχρηστη συσκευή. Το Nokia Lumia 820 θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, κίτρινο, γκρι, cyan, μωβ, λευκό και μαύρο με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 519 ευρώ.

Nokia Lumia 820 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2013 17:19

Σχόλια

  • Ωραιο κινητακι, αν και θα προτιμουσα το lumia 800 παρολο που ειναι παλαιοτερο μοντελο. Στα 350 και θα το αγοραζα ανετα. Τωρα ψαχνομαι για smartphone γυρω στα 500 ευρω για να παρω τον Μαρτιο με επιδοτηση... Λεω για iphone 4 (για μοστρα μια χαρα ειναι, και επειδη εχω δουλεψει ios με βολευει πολυ αλλα προτιμω android.) Τα wp προς το παρον ειναι πολυυυ ακριβα... Τι αλλο προτεινετε?

  • ''κομψό smartphone μεσαίας κατηγορίας''.....''εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 519 ευρώ'' Δηλαδή τώρα κινητά μεσαίας κατηγορίας θα χτυπούν τα 500;;;; Δίνω άλλα 200 (δεν που δεν έχω) και παίρνω κινητάρα... :p

  • Απο skroutz στα 450 ευρω. Παντως δε βρισκω το λογο να μην παει καποιος στο τουλαχιστον 100 ευρω φθηνοτερο και δυο φορες καλυτερο galaxy sii (τωρα με το jelly bean πεταει!), ή ενα αλλο android στα 400+ οπως το xperia t...

  • Προς το παρόν είναι πολύ ακριβό για κινητό μεσαίας κατηγορίας όπως θέλει να πλασάρετε.

  • ΣΦΑΛΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟ δεν είναι τιμολογιακή πολιτική 2013 αυτή....προφανώς στην Φινλανδία δεν έχουν νιώσει κρίση αλλά είπαμε....σε αυτά τα λεφτά παίρνω τηλέφωνα ναυαρχίδες άλλων εταιριών...2 και 3 φορές καλύτερα....ΚΡΙΜΑ και ήθελα να δοκιμάσω το WP με το 820 ...
    Τελικά ΔΕΝ....

  • Πολυ μεγαλο λαθος η τιμη
    Δεν θα πουλησει καθολου στην ελλαδα...
    520 ευρο για δυπιρινο επεξεργαστη και αναλυση 800x480
    Με τιποτα...

  • Το μονο αρνητικό ειναι οτι η τιμη θα πέσει όπως εγινε στο 800...

    Την βρίσκω αρκετα ανεβασμένη και δεδομένου του ανταγωνισμού να υπολογίζουν οι πιθανοί αγοραστές οτι θα κάνει σε λίγο τα μισα. Αν αρέσει το σχέδιο ή το μέτρο καλύτερα να πάτε σε 800 που φοράει wp 7 όμως.

  • Περιεργο..
    πως γινετε αυτο αφου εγω προσωπικα το αγορασα απο καταστημα της Nokia
    την Πεμπτη 24/1????

  • Το κινητό μού αρέσει πάρα πολύ, το είδα και στο πλαίσιο και πάει αέρας.

    Αλλά ρε γαμωτο, όντως πολύ ακριβό! Γιατί, ρε Νόκια; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Xperia T, που το βρίσκω καμιά 100άρα φθηνότερο κι έχει πιο καλά στοιχεία . Θέλω όμως wp8, μου αρέσουν πολύ.

    Η τιμή πόσο μπορεί να πέσει, και πότε; Ξέρουμε;

  • το κινητο ειναι φοβερο!!! η τιμη αυτη ειναι για Ελλαδα εννοειται οτι στο εξωτερικο ειναι πιο φτηνο! (παντα μια ζωη στην Ελλαδα τα παντα θα ειναι πολυ πιο ακριβα) μπειτε και βρειτε το σε καταστηματα Online πολυ πιο φτηνοτερο απο οτι ειναι μην τρελαθουμε ψαξτε! ;-)

  • 1,34 το SAR στο κεφαλι!!.....ψηνει εγκεφαλο......στα βηματα της Sony.....να τα προσεχουμε κ αυτα παιδια....

  • ειναι τεραστια η ακτινοβολια στο κεφαλι το 1.34 φιλε μου,

    ψαξτο αν θες γιατι σε σχόλια θα κρεμασει λιγο....

  • Nickolas εχεις δικιο.

    Να πω μονο οτι πρεπει να κοιταμε SAR γιατι με τα wonderphones κτλ εδω κ καιρο τυφλωμενοι, εχουμε ξεχασει απωλεια μνημης, πονοκεφαλους κ καρκινο.

    Για παραδειγμα ειναι γνωστό οτι συγκεκριμενες εταιριες ειχαν προβληματα με ορια SAR και οι καταναλωτες...ναύλωμενοι απο την γκατζετιά τρωνε αχρειαστη ακτινοβολια με το κιλό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.