Nokia Lumia 930 και Lumia 530 πρωταγωνιστούν σε νέα promo videos

Η Nokia (ή καλύτερα η Microsoft Mobile) κυκλοφόρησε σήμερα δυο νέα promo videos στα οποία πρωταγωνιστούν δυο τελευταίες Windows Phone 8.1 συσκευές: μια high-end και μια low-end. Είναι τα Nokia Lumia 930 και Nokia Lumia 530 που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Το high-end Nokia Lumia 930 επικεντρώνεται στα θετικά του OneDrive της Microsoft που σου επιτρέπει να τα έχεις όλα μαζί όπου και να είσαι, χρησιμοποιώντας το κινητό, το Windows tablet ή το Windows PC σου. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Microsoft προσέφερε 15GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου σε όσους χρησιμοποιούν OneDrive, επιτρέποντας το upload και συγχρονισμό μουσικής, videos, εγγράφων κλπ.

Όσο για τη low-end Windows Phone 8.1 συσκευή, αυτή είναι το Nokia Lumia 530. Αναμένεται να βγει στην αγορά τον επόμενο μήνα και ίσως είναι πιο σημαντική συσκευή για τη Microsoft σε σύγκριση με το Nokia Lunmia 930 καθώς είναι πολύ φθηνό (γύρω στα 100 δολάρια). Επομένως με αυτή την τιμή η Microsoft θα μπορεί να απευθυνθεί σε μεγαλύτερο κοινό.

Το πιο παλιό Nokia Lumia 520 κατάφερε να πουλήσει 12 εκατομμύρια κομμάτια, οπότε ήδη έχει γίνει το πρώτο βήμα για μεγαλύτερες αγορές.


Πηγή

Σχόλια

  • Γιώργος, Αυτή την περίοδο είμαστε εκτός γραφείου για καλοκαιρινές διακοπές.

  • Κώστα να σε δω από Σεπτέμβρη στο επόμενο hands-on να έχεις την απόχρωση του μπρούτζινου και τι στον κόσμο...
    Καλές διακοπές...

  • Αλίμονο σε μας που δε βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά φέτος...😒 Καλά μπάνια τότε καλές διακοπές και κάνε καμιά βουτιά και για μας... Τα λέμε από Σεπτέμβρη...😎

  • Είναι όγκος τελικά αυτό το κινητό. Πάχος 9.8mm , βάρος 167g. Πάντως σε οθόνη και specs είναι άψογο ( ερωτηματικό η μπαταρία ).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.