Έρχεται Nokia Lumia “by Microsoft” αλλά με Android;

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker @evleaks, η Microsoft και η Nokia θα προχωρήσουν σε μια παράξενη κίνηση που σίγουρα δεν θα την περιμέναμε. Οι πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζουν να λανσάρουν ένα Nokia Lumia το οποίο αντί για Windows Phone θα τρέχει με Android.

Είναι παράξενο καθώς τα Nokia Lumia έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε ως Windows Phone συσκευές γι αυτό και τα πρώτα Android από τη Nokia ονομάστηκαν Nokia X. Δεύτερο και σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι μιας και η Nokia ανήκει πλέον στη Microsoft, μόνο λογικό και αναμενόμενο δεν ακούγεται να δούμε τη Microsoft να στρέφεται στο OS της Google.

Ωστόσο, αν τελικά κάτι τέτοιο ισχύει και δούμε Android Lumia με το brand “Nokia by Microsoft”, η λογική εξήγηση που θα μπορούσε να δοθεί είναι ότι η Microsoft με αυτόν τον τρόπο διαλέγει να προωθήσει τις υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό όπως Bing, Outlook, OneDrive, OneNote κλπ.

Το τι σημαίνει αυτό για το Windows Phone μένει να το δούμε αλλά είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε και να αιτιολογήσουμε την κίνηση αυτή.
Nokia Lumia με Andoroid, Έρχεται Nokia Lumia “by Microsoft” αλλά με Android;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros

Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη ζωή ;; 😛

Teodore88

Αντε και σε Surface με Andoid! Ή ακομα καλυτερα σε Linux με windows launcher..!

jonjon

Money talks!

Darth

και επιτέλους θα δούμε την camera να λειτουργεί σωστά (όπως στο 808 και symbian)

@Teodore88 τι να κάνεις ενα pc με android (γιατί surface ουσιαστικά pc είναι…….. ultrabook)…….. οσο αφορά linux και τώρα μπορείς να βαλεις χαλαρά στο surface pro

ειπαμε funboysmos fanboysmos αλλα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά το που ταιριάζει το καθε os……….

στα κινιτα android………… στα tablet (x86 windos/linux……στα arm android – ios)

tasos

Πάλι λάθος έκανε ο Evleaks και εσείς τον πιστεύετε…είστε έλεος.

paschos76

Το θέμα δεν είναι να κυκλοφορήσει κινητό με λειτουργικό android (γιατί αυτό έχει συμβεί ήδη). Το θέμα είναι να έχει πρόσβαση στο google play, πράγμα που δε νομίζω να γίνει.

RigoMS

Απλά τα περνει όλα πάνω της οποτε πιθανόν δε θα υπάρξει συνέχεια της σειράς Nokia x …και πιστεύω θα μείνει στην mind rage κατηγορία καθώς εκεί πλέον βλέπουμε και κάμερες 8 και 13 megapixel…η θα έχει το γνωστό UI του x να προωθήσει της υπηρεσίες της η θα το βγάλει καθαρό android να βγάλει στη φορα τις αδυναμίες του ώστε να προωθηθεί έτσι το WP….όπως και να χει κερδισμένη θα βγει…

Πάνος

Χμμμ… Android L = lumia???

christos

Επιτέλους. Αυτό είναι το καλό της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού. Είδανε πως τα windows phone δεν τραβάνε και στράφηκαν εκεί που έπρεπε.

Νικόλαος

…keep trolling! Δηλαδει αμα έβγαινε ο ίδιος κ έλεγε ότι η σειρά galaxy θα πάρει android θα το πιστεύατε όπως πιστέψατε κ αυτό; έλεος. Τα Lumia θα μείνουν ως έχουν. Με Windows OS.

Erevos

Τα πράγματα είναι απλά , το android έχει το 80% της αγοράς με τάσεις ανόδου , τα Windows phone τo 3% με τάσεις καθόδου. Αν θέλει η Microsoft να σώσει το τμήμα κινητών πρέπει να βγάλει περισσότερα android. Τώρα αν κρατήσει και τα WP που παραπαίουν μήπως και μελλοντικά ανακάμψουν είναι άλλο θέμα.

i love rihanna

Αν ισχυει αυτο η Microsoft σκοτωνει αργα τα wp….!

dimitrisdim14

Μάλλον κάνει κάποιο λάθος ο κύριος ..! Φήμες φήμες αλλά αυτό παραειναι περίεργο … Εδώ ετοιμάζονται ολόκληρες συνεργασίες … Ολόκληρα 3D touch κλπ για τις νέες συσκευές … Κάθε μέρα βγαίνουν νέες εφαρμογές στο στορ … Ανεβαίνει το μεριδιο των WP … Και ας λέει ο Χρήστος ο γνωστός τρολερ των WP τα δικά του … Το βλέπω στην καθημερινότητα μου ! Όλο και περισσότεροι αποκτούν WP …μάλλον είναι ψεμα και παπατζες. …

nikmour

@erevos ” Αν θέλει η Microsoft να σώσει το τμήμα κινητών πρέπει να βγάλει περισσότερα android”. Πόσο 15χρονο είσαι που δεν καταλαβαίνεις την χαζομάρα που έγραψες. Πριν πατήσεις post να ξαναδιαβάζεις αυτό που έγραψες. Και μάλλον είμαι σίγουρος ότι και πάλι,δεν καταλαβαίνεις. Αν δεν μπορείς να το διανοηθείς πες μου να στο εξηγήσω

christos

Και όταν έλεγαν ότι θα βγει το nokia x με android ψέματα και παπάτζες λέγατε ότι είναι. Σε 1 χρόνο από τώρα δεν θα υπάρχουν wp πάρτε το χαμπάρι. Δεν καταλαβαίνετε πως δεν ασχολείται κανείς μαζί του παρά μόνο όσοι με 200 έως 300 ευρώ αγοράζουν συσκευές με προπέρσινα specs των οποίων οι εφαρμογές όπως το instagram βρίσκονται ακόμα σε μορφή beta ή όπως το twitter δεν έχουν πάρει ενημέρωση περισσότερο από ένα χρόνο.
Ακόμα και το 930 που ανακοινώθηκε πριν από μήνες δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει και δεν δίνει τίποτα περισσότερο από το 1520.
Και εφόσον τρολάρω και το λειτουργικό φυσάει πείτε μου μία διαφήμιση εφαρμογής που να περιέχει και τα wp μέσα. Και δεν μιλάω για Ελλάδα όπου σαφώς και δεν υφίσταται αλλά για Αμερική.
Δεν πειράζει όμως καθείστε και περιμένετε γιατί όπως γίνεται από τα 7αρια κάτι φοβερό έρχεται από τη MSFT που θα τα αλλάξει όλα. Έτσι;

JohnWave

Aν και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Microsoft θα κάνει κάτι τέτοιο , θα με χαροποιούσε πάρα πολύ αν γινόταν. Λόγω του συνδυασμού Nokia+Windows , έχω αφήσει έξω τη Nokia όλα αυτά τα χρόνια όταν θέλω να αγοράσω κινητό. Ωραία θα είναι να έχω άλλη μια επιλογή. 🙂 Εντωμεταξύ πέρασα μια βόλτα από το Windowsphone store και έκανα ένα search σε εφαρμογές. Χτύπησα facebook και viber. Το καλό είναι ότι τα έχει. Το κακό είναι ότι οι κριτικές μιλούν για μάπα υλοποίηση σε σχέση με τις αντίστοιχες του android. Χτυπάω youtube. Δεν υπάρχει ( λογικό ). Χτυπώ “browsers”. Πάλι καμία σχέση σε σχέση με τους browsers του android. Είτε κάποιοι δεν υπάρχουν , είτε αυτοί που έχουν φτιαχτεί για windows δεν τρέχουν το ίδιο καλά. Xτυπώ “keyboard”. Ό,τι να ναι. ( ελπίζω τουλάχιστον το swipe που έχουν τα 8.1 να είναι κάπως αντάξιο των Swype και Swiftkey του android ). Mετά το πάω ακόμα πιο εξειδικευμένα. Χτυπώ το myF2G που πρόσφατα φτιάχτηκε και για windows. Διαβάζω κριτικές. Δεν λειτουργεί το status… Πως θέλει λοιπόν η Μicrosoft να κάνει καλές πωλήσεις με τέτοιο appstore που είτε στερείται εφαρμογών είτε τις έχει αλλά μάπα υλοποιημένες ; Και δεν μιλώ για εφαρμογές κλανιάς… Συνέχεια »

nikmour

Christos δίκιο έχεις αλλά και όλοι κάτι περιμένουν. Το android να σταματήσει το lag, το ios να ανοίξει και το WP να παίξει catchup. Όσο αφορά τα specs το iphone έχει τριετίας, αλλά γύρω από το android σε ταχύτητα κάνει γύρους. Όσο για την Ελλάδα τα WP έχουν μεγαλύτερο market share,από ότι Αμερική.

Sh1t

@Christos +100 έχεις δίκιο !

Spoiler alert

@christos +1 έτσι είναι

Πέτρος Π

Χμμ η αλήθεια είναι οτι το android γενικά σαν λειτουργικό έχει ψιλοβαλτώσει λίγο τελευταία… Ουσιαστικά οι μεγαλύτερες εξελίξεις έρχονται από τα WP (βλ. WP 8.1), ενώ και τα ποσοστά αγοράς τους καταγράφουν άνοδο σχεδόν σε όλες τις αγορές… Δηλαδή γενικά αν δείτε σε τεχνολογικά sites περισσότεροι ασχολούνται πχ με το Lumia 930, παρά με το Galaxy S5…

Christos το παράδειγμα που ανέφερες για το Twitter που δεν έχει πάρει αναβάθμιση εδώ και ένα χρόνο είναι ατυχέστατο, αφού είναι μια από τις λίγες εφαρμογές που είναι κοινώς αποδεκτό οτι είναι κλάσεις ανώτερη στα WP σε σχέση με το Android… Όσο για τα specs τριετίας που αναφέρεις, αφού καταφέρνουν να έχουν πολύ καλύτερη απόδοση σε σχέση με συσκευές android με “σημερινά” specs, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να προβληματίσει τους χρήστες android…

Πάντως αυτό το post του Evleaks μαλλον για μούφα μου φαίνεται… Ίδωμεν…

christos

nikmour@ Σωστός σε όλα με κάποιες αντιρρήσεις. Lag στο καθαρό android βλέπε nexus 5 δεν υπάρχει. Επίσης δεν υπάρχει και σε άλλες συσκευές τις λεγόμενες ναυαρχίδες όπως το one m8 , το lgg3, και το xperia z2. Παραλείπω τα samsung λόγω του βαριού ui. Σε ότι αφορά το iphone συμφωνώ με τα χαρακτηριστικά ωστόσο μη ξεχνάμε πως είναι ο βασιλιάς των εφαρμογών. Από εκεί και πέρα η Microsoft μπήκε αργά στο παιχνίδι των smartphones, χρησιμοποίησε ως beta testers όσους είχαν τα 7αρια και τα πρώτα lumia. Το θέμα είναι ότι παρά τις πολύ μεγάλες βελτιώσεις που έκανε στο λειτουργικό τα κινητά δεν προχωράνε στην Αμερική γιατί δεν τα θέλουν οι πάροχοι και εκεί οι πάροχοι είναι που παίζουν το παιχνίδι. Οι 2 κρίσιμες και βασικές αγορές είναι αυτές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ασίας. Όχι η Ευρώπη. Τα wp δεν περπατάνε στις 2 αυτές κρίσιμες αγορές και όχι μόνο δεν περπατάνε αλλά παρουσιάζει το ποσοστό τους και μείωση σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η Msft δίνει τις δικές της εφαρμογές όπως skype, one note, outlook κ.τ.λ σε ios και android πρώτα ενώ λειτουργούν και καλύτερα στα 2 ξένα λειτουργικά. Παράλληλα όπως διαβάζω η nokia ετοιμάζεται να δώσει στα άλλα… Συνέχεια »

tasos

Sorry Lagdroid fans που θα σας το χαλάσω όσο αναφορά τη γνώμη σας για το store, αλλά φήμες θέλουν τη Microsoft να επιτρέπει Android apps στο Windows Phone…

Erevos

@nikmour
Αν τα WP ήταν κόμμα δεν θα έμπαιναν καν στην Βουλή με 3% , στο γράφω απλά για να το καταλάβεις γιατί δεν τα πιάνεις και πολύ εύκολα από ότι φαίνεται. Όταν αποκτήσεις κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις περί τεχνολογίας τα ξαναλέμε γιατί δεν μπορώ να μιλάω με αναλφάβητους.

RigoMS

Εγω σου βάζω 2 χρονια έτσι για να κανεις διακοπές και του χρόνου….αν σε δυο χρόνια υπάρχει wp στα ποσοστά του ios να σου δώσω ένα χέρι ξύλο;;;;τι είναι αυτός ρε….

christos

tasos@ Δεν υπάρχουν τέτοιες φήμες. Ένας τύπος που μπορείτε να τον δείτε στο βίντεο στο παρακάτω λινκ (https://www.wpcentral.com/wait-itsomething-major-coming-windows-phone) και ο οποίος λέει πως δουλεύει στη msft, μόνο να τον δείτε καταλαβαίνετε την αξιοπιστία του, υποστηρίζει ότι του είπαν ότι κάτι φοβερό ετοιμάζεται και εκείνος αναρωτήθηκε εάν μπορεί να γίνει αυτό και του απάντησαν ναι.
Από εκεί και πέρα άρχισαν οι χρήστες να εικάζουν ποιό άραγε να είναι αυτό το φοβερό. Κάποιοι είπαν ότι μπορεί να είναι υποστήριξη android εφαρμογών. Οι περισσότεροι βέβαια ειρωνεύονται και καυτηριάζουν τη MSFT για τη στάση της σε ότι αφορά την εξέλιξη των wp. Μπορείτε να τα διαβάσετε μόνοι σας στο λινκ που έβαλα παραπάνω για να καταλάβετε και την αξιοπιστία όσων εδώ μέσα όπως ο tasos υποστηρίζουν τα χαμένα τους χρήματα. Διαβάστε το σύνδεσμο στο κεντρικό site των wp που είναι το wpcentral διαβάστε και τον tasos και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

nikmour

Christos σωστός ρε μεγάλε αλλά τόσο μεγάλο post…έπαθα,κήλη στο μισό περίπου. Επίσης το σημαντικό που ετοιμάζετέαι είναι η συμπτηξη των rt και phone όχι τα apps android.
Ρε τον erevos το 15χρονο τσατίστηκε…αυτό που δεν έχεις την νοημοσύνη να καταλάβεις είναι ότι αυτό δεν έχει καμία σημασία,με την τεχνολογία. Η msκαι ηgoogle νοιάζονται περισσότερο για το μερίδιο αγοράς και όχι για τα λεφτά (τουλάχιστον εμμέσως). Η ms βγάζει περισσότερα λεφτά από το android από ότι η google. Κάθε φορά που η Samsung ανεβάζει το ΜΕΡΙΔΙΟ αγοράς η ms αυξάνει την κερδοφορία της, μέσω των πατεντών της. Αυτό που δεν κατάλαβες στο προηγούμενο post που σου είπα (αν και μάλλον είναι δικό μου λάθος που χρησιμοποίησα πολυσύλλαβες λέξεις) είναι ότι η ms δεν πρέπει να,βγάλει περσότερα κινητά με android γιατί έτσι σαν να προσκαλεί την google στα δικιά της χωράφια. Η ms είναι εταιρεία λογισμικού. Όσο για το αν είμαι αδαής για την τεχνολογία αμφιβάλλω αν έχεις γράψει (και το συμπεράνω από τα post σου) έστω μία γραμμή κώδικα.

tasos
spur

nio,spoiler,christos,shit,erevos ,,,,bann them now !!!!!! ]
ελεος ποια απο ενα σημειο και μετα δεν διαβαζω καν τα σχολια τους εκει που πας να κανεις μια συζητηση σκανε μυτη και την καταστρεφουν

dwnis

Λοιπόν 5χρονα μη ξεφεύγετε από το θέμα. Σταματήστε επιτέλους τον πολεμο. Γινεται μια αρχή με ένα λογισμικό κ αντί να πείτε ένα μπράβο που πάει να χτυπήσει τους κολοσσούς (android,ios) βγάζετε το κόμπλεξ σας εναντίον του. Που στο κάτω κάτω δεν έχει να ζηλέψει τπτ από τα υπόλοιπα λογισμικα. Έχει κατά αλλά έχει κ υπέρ. Όπως όλα. Λοιπόν προς κάποιους androidαδες που μπαίνουν περισσότερο στα σαιτς που σχετίζονται με τα windows παρα σε αυτά με το android ειμαι σίγουρος ότι θα σας δω κ στο επόμενο νεο της Microsoft. Προς τους υπόλοιπους που είναι άτομα για συζήτηση είχα κ εγω για 1 χρονο android κ για 3 χρόνια ios. 3g-4s-xperiaSP-Lumia 920- Lumia 1020. Αυτά ήταν τα κινητά μου κατά σειρα. Τα iphone τα βαρέθηκα στο full αν κ Είναι πολυ αξιόπιστα κινητά. Το SP το βρήκα σε καλή τιμή κ το πήρα. Κολουσε λίγο αλλά γτ πριν είχα το 4s με τρελανε πολυ το θέμα lag κ έψαχνα να το πουλήσω. Μέχρι που είδα τα lumia κ μ αρεσαν κυρίως εξωτερικα στην αρχη κ προτίμησα ένα 920. Μ άρεσε αυτή η αλλαγή κ βρήκα ευκαιρία μετά από λίγο καιρό να δώσω το 920 κ να πάρω το 1020 με πολυ… Συνέχεια »

nikmour

@christos σωστός είσαι σε πολλά αλλά και όχι όλα. Σε ένα από αυτά είναι η κριτική σου για την όψη του παιδιού στο wpcentral. Φαντάζεσαι στην δεκαετία του ’90 να λέγαμε για τον φλώρο με τα γυαλομπούκαλα (Bill Gates) και το πρεζόνι που απο το πρώτο εξάμηνο το έριξε στο lsd και το χόρτο (Steve Jobs)? Κανένας από τους δύο δεν τελείωσε το πανεπιστήμιο. Όσο ξέρεις ο τύπος μπορεί να είναι εκατομυριούχος (αν και δεν το βλέπω). Το 90% των εργαζομένων (προγραμματιστών) της silicon valley σύμφωνα με τον economist είναι.
Όσο για το lag, αν βάλεις σε android πολλά apps θα κολλήσει (για το Μ8 το ξέρω). Αν δεν βάλεις τίποτα είσαι άρχοντας…

Sh1t

@spur και εμείς συζήτηση κάνουμε. Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας;

Μιχάλης

Συγγνώμη που σας το χαλάω αλλά ο evleaks ναι μπορεί να έχει πέσει έξω (για άλλη μια φορά) είτε να παρερμήνευσε ότι μετά την ενοποίηση windows phone/rt το OS θα μπορεί να τρέχει και android apps το οποίο και άλλοι leakers υποστηρίζουν (και όποιος ενημερώνετε συχνά προς εκεί πηγαίνει.) Έτσι θα γίνει ένα #boom στα windows phone και κανείς δεν θα έχει την δικαιολογία ότι το store δεν έχει apps. Το θέμα μας πρέπει να είναι άλλο αν η Microsoft φτιάξει ένα σωστό τρόπο αξιολόγησης ώστε πάρα πολλά malware apps να φάνε ban από το Store.

Νίκος

Ρε παιδιά μην απαντάτε στους χειτερ δουλεια δεν έχουν να κάνουν και με μυαλό 15χρονου..τους έτσουξε η 8.1 που είναι πλήρως λειτουργική κ τώρα πιασαν της εφαρμογές..
λοιπόν κ εφαρμογές θα έρθουν περισσότερες κ θα βελτιωθούν οι υπάρχουσες -εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ περισσοτερο απο ότι πρεπει με δαυτες κ gdr έρχονται απο τον αλλο μήνα κ 3d πάνελ τον Οκτώβρη..και και.
Επίσης με το threshold κ τα 9 θα καταποιουν τη γλωσσα με διπλές οθονιες live background
νεα αριστερη κεντρικη οθονη αφου τους αρέσουν και οι οθονιες, δηλαδη τυπου win tablet εμπειρια!
Το μέλλον είναι μπροστά.-όλα θα έρθουν, μονοεξυπνο μαρκετινκ θέλει κ σε δυο χρονακια θα προσπερασει k ios!

dwnis

Πιο λογικό το βρισκω να μπει το google play στα windows παρα να φτιαχτεί κινητό android με το όνομα Lumia! Πάντως άμα έρθουν όλες οι εφαρμογές στα windows θα γίνει super λογισμικό. Αν κ πάλι δεν έχω πρόβλημα! 😉

giannogeorge

Λοιπόν, ας μην ξεφεύγουμε από τα “γεγονότα”. Τα οποία είναι τα εξής: ΑΝ ο evleaks πέσει μέσα και η Microsoft κυκλοφορήσει high-end συσκευή Lumia με Android (διότι Lumia και όχι high-end, χλωμό), τότε τα πράγματα αλλάζουν άρδην. 1ον: ποιος ο λόγος για κάποιον να επιλέξει μια Lumia συσκευή με Windows Phone, όταν ξέρει ότι μπορεί να πάρει Lumia με Android και θα είναι πλήρως καλυμμένος από εφαρμογές; απολύτως κανένας. Το οποίο σημαίνει ότι ΠΟΛΥ σύντομα, το ήδη μικρό ποσοστό των Windows Phone θα εξανεμιστεί. 2ον: Η Microsoft πολύ απλά παραδέχεται έμμεσα την ήττα της. Κυκλοφορούν συνέχεια συσκευές τα τελευταία χρόνια με WPhone που πολύ απλά, δεν αποφέρουν ούτε στο ελάχιστο, τα έσοδα που θα ήθελαν. Γι’ αυτό εξ άλλου έβγαλαν τα Χ. Δεν υπήρχε άλλος λόγος. Developers, developers, developers, που έλεγε και ο φίλτατος. Δηλαδή ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. 3ον: Η Nokia… τι να πω τώρα για την Nokia; ΑΝ η είδηση για κυκλοφορία Lumia με Android αληθεύει, έχασαν χρόνια υποστηρίζοντας γελοιότητες τύπου Symbian.. Anna και Symbian Belle και αντιδρούσαν στην ιδέα του να αλλάξουν το κύριο λειτουργικό τους σε Android (δεν θα αναφερθώ ΚΑΝ, που παράτησαν τον εκπληκτικό Meego), τελικά κατέληξαν να βάλουν Windows Phone, να πουληθούν στην MS, η οποία τελικά… Συνέχεια »

lefossax

Εγώ πιστεύω πως λάθος της ms που δεν έφτιαξε ένα καινούργιο λογισμικό και τροποποίησε το είδη υπάρχον .αυτό έκανε ζημιά κι στα κινητά και στους υπολογιστές εκτός από τα ultrabook που κάτι κάνανε !!!

nick

Είναι ήδη πεθαμένα τα κινητά της mikronokia και το ξέρουν.
Θα παρατήσουν και όσους τα έχουν όπως παράτησαν και όσους είπαν τα Windows 7.

panos

τα wp έχουν κοντά στο 4% στην Αμερική και γύρω στο 8-12% στην ευρωπη στην Γαλια ιταλια ξεπερνά το ios

Μιχάλης

@lefossax το λειτουργικό είναι διαφορετικό και στα wp8 με το wp7 και με τα windows 7 με τα windows8 έχουν άλλο πυρήνα , θα σε στεναχωρήσω αλλά αυτό που λες δυστυχώς έχει γίνει τα design principles δεν χρειάζεται να τα αλλάξει αφού τα χρησιμοποιούν πλέον και οι ανταγωνιστές το μόνο που χρειάζεται είναι more innovation again again. Επίσης άν ένα leak προκάλεσε τόση αναστάτωση ας γίνω leaker να με πληρώνουν εταιρίες για χειραγωγώ τους πελάτες. Τσάμπα χαλάμε τις καρδιές μας ότι και να γίνει θα γίνει και θα το μάθουμε όταν γίνει μία φήμη παραμένει φήμη μέχρι να επιβεβαιωθεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει γίνει confirmed. Windows Phone με Android Apps δεν θα ήταν κακό αρκεί να πετάξει τα #malware_apps. Επίσης με το Xamarin γράφεις C# και μπορείς να κάνεις export την εφαρμογή σε όλες τις πλατφόρμες αυτό πρέπει να το θυμάστε και είναι μεγάλη νίκη για την MS και τους Developers της. Το να βγάλει high end lumia android ναι είναι κακό το να βγάλει low end όπως ήδη έχει είναι μια χαρά marketing. Aν έχει και τα δύο θα έχει αυτο που λέμε Οne και ενοποίηση.

christos

https://m.wpcentral.com/kantar-windows-phone-sales-dip-us-passes-10-france
8.2 Στην Ευρώπη Σε πτώση στην Αμερική Ανύπαρκτο στην Ασία.

AFK

Φήμες είναι όλα, την αλήθεια θα την δούμε ποιο μετά…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.