Nokia N900 αποκλειστικά από τη WIND

Αποκλειστικά από τη WIND έρχεται το Nokia N900. Χαράς ευαγγέλια για όλους τους συνδρομητές της εταιρείας μιας και θα μπορέσουν να πάρουν το κινητό με κάποια επιδότηση και να ρίξουν την τιμή του. Η τιμή για σκέτη τη συσκευή είναι 582 ευρώ (πάντα 1 με 2 ευρώ ακριβότερα τα κινητά στη WIND!). Δεν ξέρω πόσο γνωστή είναι αυτή η πληροφορία, εγώ σήμερα το έμαθα και σας το μεταφέρω.

Επεξεργάστηκε την 16 Δεκεμβρίου 2009 19:52

Σχόλια

  • παλια τα κινητα κανανε πανω απο 600-700 ευρω
    τωρα εχουν πεσει και παλι μας φαινονται ακριβα

  • Εγώ έχω άλλη απορία.Όταν λέμε με αποκλειστικότητα απο wind εννοούμε για να το πάρεις σε κάποιο πακέτο μέσα σε σύνδεση-με επιδότηση κτλ.Για αγορά συσκευής-μετρητά π.χ χωρίς επιδότηση να φανταστώ θα υπάρχει στην αγορά και απο άλλους.Π.χ εγώ το πήρα σήμερα απο νόκια,θα συνεχίσει να το έχει;ή αλλα καταστήματα π.χ ηλεκτρονικά που το έχουν αυτή τη στιγμή.Α και εγώ το πήρα σήμερα 570 τί 582 λένε οι τρελοί στη wind;

  • Δημήτρης, πήρα εχθές τηλέφωνο στο σε κατάστημα WIND στον Άλιμο και είχαν διαθέσιμα κομμάτια. Έχει ξεκινήσει η διάθεσή του.

  • ποσο θα κρατισει η wind την αποκλειστικοτητα περιπου ποσο κραταει αυτο?
    οι αλλες ποτε?
    η cosmote που με ενδιαφερει ξερει καποιος ποτε θα το εχει?

  • BLADE, αυτές οι αποκλειστικότητες κρατάνε περίπου 20 ημέρες. Δεκέμβριο σίγουρα μόνο στη WIND. Μετά δεν ξέρω ποιος θα το φέρει και πότε. Μόλις ακούσω κάτι θα ενημερώσω.

  • paidia phra kapote ena n80 kai to metaniwsa! kineziko kai pali kineziko ta leuta pou tha dwseis px se ena kineziko ta 100 eurw h ta 80 kai tha sou kratish ena xrwno ta kaneis aposvesh! ena ta leuta pou tha dwseis ta 500 600 gia mia suskeuh nokia px den ta kaneis aposvesh pote! kathos meta ton xrwno olo kai kapou tha exei xtupish olo kai kapio kainourgio monteo tha exei vgei genika den axizei!

    • Και με τα κινέζικα, ποια είναι η ευχαρίστηση που παίρνεις? Δεν λέω, είναι ακριβά τα καλά κινητά, αλλά μπορείς να πάρεις ένα Samsung Corby ή ένα LG POP με 150 ευρώ. Η τηλεόραση με τα παράσιτα κάνει τη διαφορά ή οι οθόνες με τα τεράστια pixels?

  • sinonomate "kwsta" mporeis na vgaleis kapoio arthro me to MAEMO k to MeeGo apo thn intel?

    sinergasia ths nokia me thn intel gia internet tablet k netbook

    N900 THE FUTURE IS HERE!!!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.