Nokia Ovi Store, 5 εκατομμύρια downloads την ημέρα

Η Nokia ανακοίνωσε ότι το Ovi Store έχει σχεδόν οκταπλάσιο μέγεθος σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, φτάνοντας πλέον τα 5 εκατομμύρια downloads την ημέρα, με τις νέες συσκευές Symbian, όπως τα Nokia N8, Nokia C6-01, Nokia C7 και Nokia E7 να οδηγούν την ανάπτυξη του, συνεισφέροντας περίπου 15% στο σύνολο των καθημερινών downloads.

Με αυξημένη ζήτηση για εφαρμογές από την πλευρά των σχεδόν 200 εκατομμυρίων καταναλωτών που διαθέτουν συσκευή Symbian, ο κατάλογος του Ovi Store αυξάνεται με ρυθμό της τάξης των 1.000 εφαρμογών την εβδομάδα, φθάνοντας να περιλαμβάνει συνολικά πάνω από 40.000 εφαρμογές. Χάρη σε αυτήν ακριβώς τη δυναμική, 158 developers από 41 χώρες βρίσκονται πλέον πάνω από το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου downloads ο καθένας.

Σχόλια

  • Ναι, πέντε εκατομμύρια downloads. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει το Ovi ξέρει πολύ καλά τι είδους είναι. Αυτά που αξίζουν μετριούνται στα δάχτυλα.

  • 150-300 διαφορετικοί developers δεν γίνεται να έχουν τις ίδιες δυνατότητες! Ούτε σε χρήμα ούτε σε γνώση για να αναπτύξουν μια εφαρμογή! Όσο και να τσακώνεστε για το ποιος είναι χειρότερος, και οι nokia και οι android εφαρμογές έχουν πολλές σαβούρες!

  • Είμαι χρόνια φαν της Nokia και έχω χρησιμοποιήσει το Ovi ουκ ολίγες φορές. Απογοήτευση. Σαφώς και έχει σαβούρα και το android market όμως τώρα ως κάτοχος android συσκευής μπορώ να κρίνω καλύτερα και δυστυχώς δεν είναι υπέρ του Ovi.. αυτό είχα να πω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.