Microsoft Office 365 beta, Download για επιχειρήσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε την ευρεία διάθεση της δοκιμαστικής (beta) έκδοσης του Microsoft Office 365. Την beta έκδοση, η οποία είναι από σήμερα διαθέσιμη σε 38 χώρες και 17 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της ελληνικής γλώσσας μπορούν πλέον να δοκιμάσουν εκατομμύρια χρήστες και με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσουν το Office 365.

Με το Office 365, η μετάβαση στο cloud δεν απαιτεί από τους χρήστες να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται, καθώς η νέα υπηρεσία βασίζεται σε οικεία, κορυφαία εργαλεία, που ενισχύουν την παραγωγικότητα και τα οποία οι χρήστες γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Οι εργαζόμενοι μπορούν πλέον να συνεργάζονται με άλλους ευκολότερα, μέσω οποιασδήποτε συσκευής ή κινητού τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας οικείες εφαρμογές, όπως το δημοφιλές Office. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εξασφαλίζουν την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τον έλεγχο που χρειάζονται στο cloud.

Επίσης, η Microsoft παρουσίασε την υπηρεσία Office 365 Marketplace, η οποία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσουν ευκολότερα εφαρμογές και υπηρεσίες των συνεργατών της εταιρίας για το Office 365.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 16:33

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.