Smartphones

Nokia: Θα βρίσκεται στην IFA 2019 με ένα “mix of smart and feature phones”

Την παρουσία της Nokia στην IFA 2019 επιβεβαίωσε η HMD Global στην οποία ανήκει πλέον η Φιλανδική εταιρεία, δεν έδωσε καμία πληροφορία στο κοινό όμως για το τι είδους προϊόντα αναμένεται να αποκαλύψει στην μεγάλη έκθεση του Βερολίνου.

Η Nokia όμως μέσα από δημοσίευση στο Twitter ενημέρωσε το κοινό ότι στην IFA 2019 θα αποκαλυφθεί ένα “mix of smart and feature phones” και κάλεσε τον κόσμο να μαντέψει τι είδους προϊόντα θα φέρει στην έκθεση.

Το βίντεο δεν αποκαλύπτει απολύτως τίποτα. Το μόνο που διακρίνουμε είναι dual-tone χρώματα, ένα κυκλικό πλαίσιο το οποίο ίσως να σηματοδοτεί τον ερχομό ενός smartphone με κυκλικό camera module. Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πληροφορίες δείχνουν το Nokia 7.2 ως μία από τις συσκευές που θα αποκαλυφθούν στον εκθεσιακό χώρο της πρωτεύουσας της Γερμανίας. Οι φωτογραφίες του smartphone δείχνουν κυκλικό πλαίσιο οπότε ίσως το teaser της Nokia να σηματοδοτεί τον ερχομό του.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τριπλή διάταξη καμερών με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω. Η οθόνη ίσως έχει ανάλυση FHD+ ενώ εσωτερικά θα βρίσκεται ο Snapdragon 660 μαζί με 6GB μνήμη RAM.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Αυγούστου 2019 23:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.