Nokia: Θα βρίσκεται στην IFA 2019 με ένα “mix of smart and feature phones”

Nokia, Nokia: Θα βρίσκεται στην IFA 2019 με ένα “mix of smart and feature phones”

Την παρουσία της Nokia στην IFA 2019 επιβεβαίωσε η HMD Global στην οποία ανήκει πλέον η Φιλανδική εταιρεία, δεν έδωσε καμία πληροφορία στο κοινό όμως για το τι είδους προϊόντα αναμένεται να αποκαλύψει στην μεγάλη έκθεση του Βερολίνου.

Η Nokia όμως μέσα από δημοσίευση στο Twitter ενημέρωσε το κοινό ότι στην IFA 2019 θα αποκαλυφθεί ένα “mix of smart and feature phones” και κάλεσε τον κόσμο να μαντέψει τι είδους προϊόντα θα φέρει στην έκθεση.

Το βίντεο δεν αποκαλύπτει απολύτως τίποτα. Το μόνο που διακρίνουμε είναι dual-tone χρώματα, ένα κυκλικό πλαίσιο το οποίο ίσως να σηματοδοτεί τον ερχομό ενός smartphone με κυκλικό camera module. Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πληροφορίες δείχνουν το Nokia 7.2 ως μία από τις συσκευές που θα αποκαλυφθούν στον εκθεσιακό χώρο της πρωτεύουσας της Γερμανίας. Οι φωτογραφίες του smartphone δείχνουν κυκλικό πλαίσιο οπότε ίσως το teaser της Nokia να σηματοδοτεί τον ερχομό του.

Nokia, Nokia: Θα βρίσκεται στην IFA 2019 με ένα “mix of smart and feature phones”

Οι φωτογραφίες δείχνουν τριπλή διάταξη καμερών με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω. Η οθόνη ίσως έχει ανάλυση FHD+ ενώ εσωτερικά θα βρίσκεται ο Snapdragon 660 μαζί με 6GB μνήμη RAM.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη. 

Business Nokia vivo

vivo: Ίσως ανασταλούν οι πωλήσεις στη Γερμανία μετά από μήνυση της Nokia

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Mannheim της Γερμανίας αποφάνθηκε υπέρ της Nokia σε μια υπόθεση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατά της vivo.

Internet 4G Nokia

Η Nokia θα βάλει δίκτυο 4G στο φεγγάρι μέχρι το τέλος της χρονιάς

Η Nokia σχεδιάζει να στείλει με πύραυλο της SpaceX ένα δίκτυο 4G στη Σελήνη μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Software featured Nokia

Η Nokia αποκαλύπτει το Pure UI, μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη

Η Ομάδα Σχεδίασης της Nokia έχει δημιουργήσει μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη που ονομάζεται Pure UI.