Επιτέλους νέο Nokia Communicator E90

Το Nokia E90 Communicator διαθέτει όλες τις λειτουργίες μιας απαράμιλλης εμπειρίας «κινητού γραφείου». Όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, συγκεντρωμένες στον πυρήνα της συσκευής, καλύπτουν άμεσα και εύκολα επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες του κατόχου του, ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου.

Γρήγορες και ανέξοδες συνδέσεις μέσω WLAN, HSDPA και 3G επιταχύνουν τη χρήση κινητών εφαρμογών μεταφοράς δεδομένων. Η σύνδεση μεταξύ επιχειρησιακών και ψυχαγωγικών εφαρμογών με το Διαδίκτυο, και ο εκπληκτικός Nokia browser προσφέρουν πλούσια εμπειρία χρήσης με δυνατότητα προβολής πλήρους ιστοσελίδας στην εσωτερική οθόνη των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων.

Το Nokia E90 Communicator είναι βασισμένο στην πλατφόρμα S60 3rd edition, προσφέροντας στους κατόχους πληθώρα εφαρμογών. Το Nokia E90 Communicator έχει επίσης ενσωματωμένο GPS με την υπηρεσία Nokia Map, προκειμένου να διευκολύνει την εύρεση διαδρομών και τον εντοπισμό θέσης. Για την εξυπηρέτηση προσωπικών αναγκών, το Nokia E90 Communicator είναι εξοπλισμένο με FM ραδιόφωνο, MP3 player, video player και δύο κάμερες – η πρώτη είναι 3.2Megapixels κάμερα αυτόματης εστίασης με flash και η δεύτερη κάμερα για κλήση βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 6 Απριλίου 2008 13:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.