Nubia Play: Θα έχει προγραμματιζόμενα gaming πλευρικά κουμπιά

Πριν λίγες ημέρες, η Nubia ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του επόμενου gaming smartphone της που θα είναι το Nubia Play. Από τότε, η εταιρεία κάνει διαρκώς tease διάφορα στοιχεία του smartphone. Αυτή τη φορά, παρουσίασε τα προγραμματιζόμενα gaming πλευρικά κουμπιά που θα διαθέτει.

Το πρώτο mid-range gaming smartphone

Ο συνιδρυτής της Nubia, Ni Fei, κοινοποιεί συνέχεια στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo teaser βίντεο για το Nubia Play. Το τελευταίο βίντεο δείχνει ότι το smartphone θα έχει προγραμματιζόμενα gaming πλευρικά κουμπιά όπως το τελευταίο flagship της εταιρείας, το Nubia Red Magic 5G.

Τα κουμπιά αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα παιχνίδια, όπως το PUBG, και ο χρήστης μπορεί να τα προγραμματίζει να εκτελούν οποιαδήποτε λειτουργία θέλει. Όπως για παράδειγμα να βάλει στο PUBG το ένα από τα δύο να πυροβολεί.

Ο Ni fei έχει αναφέρει ότι το Nubia Play θα προσφέρει ομαλή εμπειρία gaming χάρη στον Qualcomm Snapdragon 765G. Επιπλέον, το gaming smartphone θα έχει οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και touch sampling rate 240Hz.

Το Nubia Play θα έχει in-display fingerprint scanner και τεράστια μπαταρία με χωρητικότητα 5.100mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W. Τέλος, σε επίπεδο καμερών το gaming smartphone θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα με κύριο αισθητήρα τη Sony IMX586 48MP και selfie κάμερα 12MP.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Απριλίου 2020 14:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.