Smartphones

Η Nubia θα παρουσιάσει smartphone που θα φοριέται στο χέρι [MWC 2019]

H Nubia (sub-brand της ZTE) πρόκειται να παρουσιάσει ένα wearable smartphone στην έκθεση MWC 2019. Αυτό προκύπτει από αφίσα-teaser που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες με το μότο της εκδήλωσης να είναι το “Flex your Life”, αναφερόμενη προφανώς σε κάποια συσκευή με οθόνη curved.

Δεν ήταν αρχικά σαφές τι είδους ευέλικτη συσκευή θα μπορούσαμε να περιμένουμε, αλλά το γραφικό στην επίσημη πρόσκληση μοιάζει με το σχήμα μιας οθόνης που είδαμε στο τρέιλερ που έδειξε η Nubia στη τελευταία έκθεση IFA. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία αυτό που πρόκειται να δούμε θα ένα φορητό smartphone με κυρτή οθόνη που θα τυλίγεται γύρω από τον καρπό.

Ίσως το τελικό προϊόν που πρόκειται να ανακοινωθεί να φαίνεται ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που είδαμε στο trailer, αλλά όποια και να είναι η τελική του εμφάνιση, το συγκεκριμένο προϊόν πρόκειται να δημιουργήσει αίσθηση εάν η παρουσίαση και η εμπειρία που θα προσφέρει είναι καλά σχεδιασμένα.

Αναρωτιόμαστε αν αυτή η συσκευή πρόκειται να τρέξει μια πιο light έκδοση του Android ή εάν η Nubia έχει αναπτύξει το δικό της λειτουργικό σύστημα και interface για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης και θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για το τι τελικά θα παρουσιάσει η Nubia.

Πηγή

Σχόλια

  • Η πιο ενδιαφέρων εξέλιξη όσον αφορά τα smartphones κατα την άποψη μου , ούτε οι κάμερες, ούτε τα *φακελο τηλέφωνα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.