O Senior Vice President του Android χρησιμοποιεί το Surface Duo

, O Senior Vice President του Android χρησιμοποιεί το Surface Duo

Το Surface Duo είναι η μεγάλη επιστροφή της Microsoft στα smartphones, όμως σηματοδοτεί και τη μετάβαση της εταιρείας από τo λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile στο Android. Φαίνεται πως πέραν της ίδιας της εταιρείας, της οποίας τα μέλη φροντίζουν να μας δείχνουν συνέχεια της συσκευές τους, υπάρχουν και άλλοι που λατρεύουν το Surface Duo.

O Hiroshi Lockheimer, Senior Vice Precident των τμημάτων Android, Chrome, Chrome OS και Google Play, ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter που κανείς δεν περίμενε. Η φωτογραφία περιλαμβάνει τα φαγητά yakitori και yakiniku, όμως στη μέση υπάρχει και ένα Surface Duo. Όπως φαίνεται, οι δύο πρώην αντίπαλοι των Mobile OS πλέον είναι φίλοι, καθώς ο Lockheimer είναι ο πρώτος άνθρωπος της ίδιας της Google που χρησιμοποιεί το Surface Duo.

Το Surface Duo αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, με Snapdragon 855, 6GB μνήμης RAM και δύο οθόνες. Ήδη έχουμε δει το λειτουργικό που έχει ετοιμάσει η Microsoft ώστε να αξιοποιούνται οι μοναδικές δυνατότητες της διπλής οθόνης, ενώ περιμένουμε να δούμε τιμή και διαθεσιμότητα,

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Και ανακοινώνουν την τιμή σε λίγες μέρες στα 400 ευρώ και παγκόσμια διάθεση, γεμίζει ο τόπος surface duo και μετά ξύπνησα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.