OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One

Η OnePlus είναι μια από τις κινέζικες startup που μας απασχόλησε πολύ πέρσι με το “flagship killer”, OnePlus One. Πρόσφατα λάνσαρε το OnePlus 2 ως “2016 flagship killer”, το οποίο όμως απ ότι φαίνεται, στο τομέα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Το OnePlus 2 έχει ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία από το OnePlus One, το ένα 3300mAh και το άλλο 3100mAh. Ωστόσο, το test μπαταρίας που έκανε το PhoneArena έδειξε ότι η μπαταρία του OnePlus 2 διαρκεί λιγότερες ώρες από του προκατόχου του. Συγκεκριμένα, το OnePlus 2 δίνει χρόνο 6 ώρες και 40 λεπτά, ενώ η 3100mAh μπαταρία του OnePlus One διαρκεί σύνολο 8 ώρες και 5 λεπτά.

Όσον αφορά στους mainstream αντιπάλους, το OnePlus 2 μένει και πάλι πίσω καθώς για παράδειγμα το Samsung Galaxy Note 5 δίνει 9 ώρες και 11 λεπτά και το Samsung Galaxy S6 edge+, 9 ώρες και 29 λεπτά. Ωστόσο, αφήνει πίσω iPhone 6 Plus και LG G4 με 6 ώρες και 32 λεπτά, και 6 ώρες και 6 λεπτά,αντίστοιχα.

Είναι περίεργο γιατί υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα από τη στιγμή που δεν έχουμε μεγαλύτερη οθόνη ή την υψηλότερη ανάλυση της αγοράς. Οι υποψίες στρέφονται στον συνήθη ύποπτο που είναι ο Snapdragon 810 ή μπορεί να φταίει και το software.

OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One, OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One

Το OnePlus 2 δεν εντυπωσιάζει ούτε με τον χρόνο φόρτισης, καθώς και πάλι μένει πίσω από τον προκάτοχό του με συνολική διάρκεια 150 λεπτών, ενώ το OnePlus One απαιτεί 120 λεπτά.

OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One, OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George pap

Αυτό το δήθεν premium ,τo unibody δλδ,είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αυτονομίας. Οι μπαταριες μικραινουν σε μέγεθος κ χωρητικοτητα κ σαν ενσωματωμένες, αν χαλάσουν την έβαψες.

tasosk

Εχω το Oneplus 2 και βγαζει sceen on time 4 ωρες με βαρια χρηση μετα το update O2os 2.0.1 πριν το update ηταν πιο χαλια η αυτονομια… οποτε μαλλον το software φταιει και όχι ο sd810

Jim

@tasosk, εισαι ευχαριστημενος με το oneplus 2 γιατι με ενδιαφερει η αγορα του

Παναγιώτης

Εγω πριν 2 εβδομάδες πήρα το one και ησύχασα απ το θέμα της μπαταρίας. Δεν κρατάει βέβαια 8 ώρες με τίποτα. Αλλά το 6ωρο το βγάζει άνετα με πολυ πολύ βαριά χρήση.
Π.χ. με το s3 που είχα γυριζα το μεσημέρι σπίτι με 40% μπαταρία και τώρα 70-75% τουλάχιστον.

tasosk

@jim δες το review του mkbhd… ειναι το πιο πληρες και αληθες review

Απόστολος123

@tasosk Καλημέρα φίλε! Πώς μπόρεσες και αγόρασες το κινητό με τα κάπιταλ κοντρόλς που έχουν εφαρμοστεί στη χώρα ;

tasosk

@αποστολος123 εμενα μου γεμισε το paypal φιλος με γερμανικο λογαριασμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Open 2: Φήμες ότι θα έχει τεράστια μπαταρία

Η αγορά των αναδιπλούμενων φαίνεται ότι θα γίνει πλουσιότερη καθώς η OnePlus ετοιμάζεται να φέρει τη δεύτερη γενιά του OnePlus Open.

Gear OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord Buds 3 Pro και Watch 2R: Επίσημα τα νέα wearables

Η OnePlus ανακοίνωσε ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών με το Nord 4 και το OnePlus Pad 2 να κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής.

Smartphones featured OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord 4: Με μεταλλικό σώμα και μοναδικό σχεδιασμό

Tο OnePlus Nord 4 παρουσιάστηκε με σχεδιασμό που έρχεται σε αντίθεση με τις τρέχουσες τάσεις και επιλέγει ένα μεταλλικό unibody.

Gear OnePlus

OnePlus Pad 2: Ανακοινώθηκε με SD 8 Gen 3 και μπαταρία 9.510 mAh

Το πρώτο flagship Android tablet, το OnePlus Pad 2 έφτασε και είναι πανομοιότυπο με το OnePlus Pad Pro για την αγορά της Κίνας.