OnePlus 3: Πόσο αντέχει σε βασανιστήρια; [video]

Το OnePlus 3 είναι η τρίτη ναυαρχίδα του Κινέζου, ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα και είναι ήδη διαθέσιμο χωρίς προσκλήσεις με τιμή 399. Φορά οθόνη 5.5 ιντσών Optic AMOLED με ανάλυση 1080×1920 pixels και τετραπύρηνο Snapdragon 820.

Επιπλέον, έρχεται με μνήμη RAM 6GB, δοκιμάστηκε ήδη σε speed tests απέναντι σε Samsung Galaxy S7 και iPhone 6s. Σήμερα το “flagship killer” περνά από τα συνηθισμένα βασανιστήρια που περνούν όλες οι νέες ναυαρχίδες, για να δείξει την αντοχή του.

Η οθόνη τα πηγαίνει αρκετά καλά με τις γρατζουνιές χάρη στην επικάλυψη από Gorilla Glass 4, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και η κάμερα στην πλάτη είναι επίσης δύσκολο να γρατζουνιστούν. Το υπόλοιπο σώμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, κάτι που φαίνεται κατά τη διάρκεια του scratch test, ενώ δεν υπάρχουν πλαστικά κομμάτια ούτε στα κουμπιά.

Όσο για το φημισμένο πλέον, bend test; Δείτε πως τα πήγε:

oneplus durability test, OnePlus 3: Πόσο αντέχει σε βασανιστήρια; [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Papakyriazis

ούφ !!! Μια χαρά τα πήγε το επόμενο μου κινητό …. #Till6Days2Receive

micr0g

Πόνεσα πολύ μέχρι να τελειώσει το βίντεο ως κάτοχος της συσκευής.
Πιστεύω τα πήγε καλά στο μόνο που χάλασε ειναι οτι ξεκούμπωσε εύκολα η οθόνη.

kommenossta2

Μία χαρα τα πήγε στο bend test!

gkoutsos

Εχοντας δει πολλα τεστ του συγκεκριμενου τυπου, ειναι απο τα ανθεκτικοτερα ολων (μαζι με το htc 10 και το s7 active). Eιδικα, στο τεστ υπερθερμανσης της οθονης με τον αναπτυρα, ελαχιστα κινητα επανερχονται εντελως οπως το op3.

Bεβαια, λιγα απο αυτα τα βασανιστηρια μπορει να συμβουν στην καθημερινη ζωη, αλλα δεν παυουν να δινουν μια καλη εικονα για την αντοχη και την ποιοτητα κατασκευης μιας συσκευης.
Παντως, η ποιοτητα κατασκευης του op3 απ’ ο,τι διαβαζω παντου, ειναι τουλαχιστον(!) ανταξια αλλων ναυαρχιδων των 600+ ευρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.