Smartphones

Το πρώτο teaser του OnePlus 5 από τον CEO Pete Lau

Η OnePlus ξεκινά σιγά σιγά τα teaser για την επόμενη ναυαρχίδα της, OnePlus 5. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο κινέζικο Weibo ανέβασε την παραπάνω εικόνα, την οποία και αναδημοσίευσε αργότερα ο CEO, Pete Lau. Δυστυχώς δεν μας δίνει καμία πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου “flagship killer”. Άλλα μας θυμίζει ότι βρίκσεται στα σκαριά.

Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5 δεν θα πρέπει να αργήσει μιας και τα αποκαλυπτήρια του OnePlus 3 είχαν γίνει τον Ιούνιο του 2016. Αν αναρωτιέστε, γιατί OnePlus 5 και όχι 4, να πούμε για μια ακόμη φορά ότι στην Κίνα ο αριθμός 4 θεωρείται γρουσούζικος και συμβολίζει τον θάνατο. Οι Κινέζοι αποφεύγουν την χρήση του σε πολλά πράγματα, ενώ έχουν υπάρξει και άλλες εταιρείες που δεν χρησιμοποίησαν τον αριθμό 4 σε μοντέλα που λάνσαραν.

Όπως είπαμε, το ποστ δεν δίνει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως γι αυτό υπάρχουν οι φήμες. Έχει ακουστεί ότι το OnePlus 5 θα έρθει με οθόνη dual-edge που για πρώτη φορά θα έχει ανάλυση QHD, επεξεργαστή Snapdragon 835 και μνήμη RAM 6GB ή ακόμη και 8GB. Θα έχει ενσωματωμένη μνήμη έως και 256GB, μπαταρία 3000mAh, ενώ δεν αποκλείεται η προσθήκη διπλής κάμερας στην πλάτη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Μαΐου 2017 18:32

Σχόλια

  • Είμαι περίεργος αν ισχύουν τα 3000mAh με 5.5 QHD αν θα βγάζει μισή μέρα!

  • Meizu, Xiaomi και ποσες αλλες δεν θυμαμαι, τον αριθμο 4 τον εχουν τεντωσει σε ποσα μοντελα τους.

  • Η μείωση της μπαταρίας απο όλους που αποσκοπεί; θέλουν να μας σκάσουν τα νεύρα; μας παίζουν; θέλουν χαστουκες;τι;

  • @George βλεπουν οτι ο συνδυασμος amoled - snapdragon835 και 3000mAH βγαζει καλα αποτελεσματα στο S8 και σου λενε, γιατι οχι? Δε θα μου κανει εντυπωση παντως να βγει 5 μηνες μετα μοντελο με μεγαλυτερη μπαταρια και ενα 40αρι επιπλεον ευρω.

  • Εγώ που κοντεύω χρόνο με το 3 (γενικά το συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα) θα πρότεινα σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει από την εν λόγω εταιρεία να περιμένει!
    Δεν είναι ότι το 3Τ είναι καλύτερο αλλά και εγώ εάν το ήξερα δεν θα έπαιρνα το 3...θα επέλεγα το νεότερο.
    Πάντως με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε όλα και σε ταχύτητα και σε αξιοπιστία και σε μπαταρία/φόρτιση.
    Θα ξανά αγόραζα με κλειστά τα μάτια όμως όχι βιαστικά...Αυτοί όπως το κατάλαβα έψαχναν λόγους για να είναι συνέχεια "hyped" να τώρα με το 3Τ να μετά με το χρυσό να μετά με το μαύρο ματ....ενώ όλα έπεφταν ταυτόχρονα με άλλες δυνατές κυκλοφορίες...και όλα αυτά για εμένα εις βάρος των πελατών της ίδιας της OP.
    Εμένα ας πούμε με είχε ενοχλήσει απίστευτα το γεγονός ότι δεν έδωσαν την δυνατότητα σε εμάς να κάνουμε αναβάθμιση μετά από 4 μήνες στην ολοκαίνουργια συσκευή τους.Αμεσως έχασαν τα 399€ μας την αξία τους.Σαν να έπεσε η αξία της μετοχής ...το ίδιο πράγμα είναι . Επικοινώνησα μαζί τους αλλά δεν βρέθηκε λύση.
    Δεν είμαστε λέει υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε κανέναν για τα μελλοντικά μας μοντέλα!!!
    Εκεί τα παράτησα...

  • Από τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν νομίζω να προκύψει το (σύνηθες για άλλους) κρούσμα της ΜΕΙΩΣΗΣ της χωρητικότητας της μπαταρίας....

  • Γιώργο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θες να έχεις πάντα το καινούργιο? Δεν βγάζει νόημα. Πάντα νέα μοντέλα θα βγαίνουν. Έχεις πάρει φοβερό κινητό. Απλά να το χαρείς. Μην μπαίνεις στο τρυπακι του υπερκαταναλωτισμου. Εγώ έχω το G3 τρία χρόνια και ακόμα το χαίρομαι.

  • Ανήκω σε αυτούς που τους αρέσουν οι οθόνες κοντά στις 6 inch, (μιας και τις συνήθισα με το mate8 και δε γυρίζω πισω,) και οι μπαταρίες πάνω από 4000. Ελπίζω και σε μια μεγαλύτερη εκδοση,αν ισχύουν οι φήμες.

  • Ο ΜΟΝΟΣ λόγος να δεχτώ την χαμηλότερη χωρητικότητα στην μπαταρία είναι η να μειωθεί το πάχος της συσκευής ! Αυτή την στιγμή το ΟΡ3 και 3Τ έχουν πάχος κοντά στο πάχος των iPhone που συγκριτικά με τον ανταγωνισμό θεωρούνται λεπτές συσκευές ! Αν λοιπόν δούμε μία μείωση στην χωρητικότητα στην μπαταρία (3000mlh) θα πρέπει να περιμένουμε και μείωση στο πάχος της συσκευής αλλιώς θα είναι foul από την εταιρία και θα το θεωρήσω ως τρόπο αύξησης των κερδών της.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.