Smartphones

OnePlus 5: Ενδείξεις για νέο smartphone;

Εκτός αποθέματος βρίσκεται το OnePlus 5 στον ιστότοπό του σύμφωνα με το Android Headlines, κάτι που μπορεί να υποδεικνύει ότι η εταιρεία αναμένεται σύντομα να λανσάρει ένα νέο smartphone.

Παρόλο που το OnePlus 5 είναι μόνο 4 μήνες περίπου στην αγορά, φαίνεται ότι πλέον δεν υπάρχει στον ιστότοπό του εδώ και κάποιο καιρό, ενώ δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο.

Σύμφωνα με το Android Headlines, είναι περίεργο το γεγονός ότι δεδομένου ότι το OnePlus 5 πήρε τόσα καλά reviews και ήταν σχετικά value for money συσκευή, γιατί η OnePlus δεν την έχει επαναφέρει άμεσα στο απόθεμα.

Βάσει του δημοσιεύματος, δύο είναι οι λόγοι που το OnePlus 5 δεν αντικαθίσταται στα ηλεκτρονικά ράφια του ιστότοπου της εταιρείας. Ο πρώτος είναι ότι η OnePlus απλά καθυστερεί στην κατασκευή των νέων μονάδων κι απλά επειδή πλέον ξεθώριασε το “hype” για τη συσκευή δεν βιάζεται.

Ωστόσο, το άρθρο θεωρεί πιο πιθανό η εταιρεία να ετοιμάζει τα αποκαλυπτήρια της νέας της ναυαρχίδας σύντομα. Πέρυσι το OnePlus 3T ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο. Για φέτος όμως πρόσφατες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν θα υπάρξει OnePlus 5T και η εταιρεία θα μεταβεί στο OnePlus 6 στις αρχές του 2018.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκδοση σε soft gold με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο είναι ακόμη διαθέσιμη και αυτή που έχει εξαντληθεί είναι η slate gray με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, πρόσφατα έγινε διαθέσιμη στην Ευρώπη η συλλεκτική έκδοση OnePlus 5 JCC

Όπως και να έχει, ήδη έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται τα πρώτα concept για το OnePlus 6, τα οποία το θέλουν με bezel-less οθόνη και το Snapdragon 845 για SoC.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Οκτωβρίου 2017 16:06

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.