Smartphones

OnePlus 5: Mε οθόνη 5.5″ QHD, κάμερα 23MP και Snapdragon 835;

Όλο και πιο συχνές αρχίζουν να γίνονται οι φήμες για την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της OnePlus, που θα είναι το OnePlus 5. Πριν από ένα μήνα είχε ακουστεί ότι θα δούμε dual-edge οθόνη, ενσωματωμένη μνήμη 256GB και κάμερα 23 Megapixel και οι σημερινές πληροφορίες έρχονται να “επιβεβαιώσουν” την κάμερα.

Αναφέρεται ότι το OnePlus 5 θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835 και οθόνη 5.5 ιντσών 2K (δηλαδή QHD). Επισημαίνεται ξανά ότι τα bezel γύρω από την οθόνη θα είναι πολύ μικρότερα.

Επίσης, η ναυαρχίδα της OnePlus αναμένεται με πολύ λεπτό design και πάχος 7 χλστ. Αυτό με τη σειρά του θα έχει ως αποτέλεσμα τη μικρότερη μπαταρία στα 3000mAh, ενώ το OnePlus 3T ενσωματώνει μπαταρία 3400mAh.

Επίσης, προηγούμενες πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για dual-edge οθόνη όπως το Samsung Galaxy S8 και μνήμη RAM 8GB. Φυσικά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2017 13:08

Σχόλια

  • γιατί όλοι με οθόνη στις 5.7" - 5.8" βάζουν μπαταρία 3000mAh? τσιγκουνιές τους πιάσανε?

  • Oneplus σ'αγαπώ (μιας και σκέφτομαι να πάρω το 3Τ Midnight Black) αλλά να πάρουμε το 5 ξέροντας ότι σε 5-6 μήνες θα βγάλεις το 5Τ και με μεγαλύτερη μπαταρία; αμαρτία απ'τον Θεό.

  • Αν ισχύουν όλα αυτά ειδικά για την μπαταρία, μία χαρά είναι και το 3Τ. 3000mAH και 2k οθόνη δεν πάνε μαζί,ακόμα και αν μπορείς να ρίξεις την ανάλυση σε fhd.

  • Άντε με το καλό. Κανένα παράπονο από το σχεδόν 1 έτους μου OnePlus 3. :D μόλις βγει έφυγε παραγγελία.

  • Κι οταν βγει το 5T μη το παρεις γιαννοτζορτζ γιατι σε 6 μηνες θα βγει το 6!τι ειστε εσεις ρε...

  • Βασικά συμφωνώ με τον giannogeorge. Αν είναι να βγάλει ένα κινητό ας βγάλει μία μόνο έκδοση. Ειδικά το θέμα μπαταρίας που είναι σημαντικό. Για την ραμ ούτε που με νοιάζει. Αλλά είναι άδικο να βγει ας πούμε με 3000 και σε 5 μήνες να βγει με 3500 (λέμε τώρα) στο ίδιο ακριβώς σασί. Αφού μπορείς εξ αρχής να βάλεις μεγάλη μπαταρία...Εεε βάλε μεγάλη! Αν βγει μετά έκδοση με extra ram...Ούτε καν μας νοιάζει!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.