Smartphones

OnePlus 6: Διατηρεί την είσοδο για τα ακουστικά σύμφωνα με διαρροή

Εικόνα μέρους της πλάτης του OnePlus 6 ανάρτησε ο Evan Blass στο Twitter, στην οποία διακρίνεται η συσκευή να διατηρεί την υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών ενώ φαίνεται να έχει φινίρισμα με κάποια υφή και να μην είναι λεία.

Επιπλέον, η συσκευή, ενώ κάποιοι πίστευαν ότι θα μοιάζει στο OPPO R15 που πρόσφατα ανακοινώθηκε, εντούτοις φέρνει πιο πολύ στο Galaxy S9 Plus. Στο OPPO R15 η διπλή κάμερα είναι οριζόντια τοποθετημένη στην πάνω γωνία αριστερά ενώ στην εικόνα που παρέθεσε ο Blass, η κάμερα είναι τοποθετημένη στη μέση σε κάθετη διάταξη, ενώ από κάτω της πιθανότατα βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος όπως και στο S9 Plus. Το φλας όμως βρίσκεται ανάμεσα στον αισθητήρα και στην κάμερα.

Η εν λόγω συσκευή μοιάζει με την γυαλιστερή συσκευή που είδαμε προηγουμένως, απλά έχει διαφορετικό φινίρισμα. Σε εκείνη τη διαρροή, είχαμε δει και την μπροστινή πλευρά του OnePlus 6 που έφερε notch.

Εκτός από την υποδοχή των ακουστικών, στο κάτω μέρος της συσκευής διακρίνεται και το ηχείο καθώς και η είσοδος για το USB Type-C. Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μόνο επιβεβαιωμένο είναι ότι το OnePlus 6 θα φορά το Snapdragon 845.

Το OnePlus 6 αναμένεται να λανσαριστεί στο β΄τρίμηνο του έτους και πιθανότατα τον Ιούνιο.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.