OnePlus 7: Render αποκαλύπτει ότι μοιάζει με το 6T, ίσως ανακοινωθεί σήμερα

Όλα τα leaks που έχουν γίνει ως τώρα για το OnePlus 7 δείχνουν πως το κινητό θα έχει all-screen design και pop-up selfie κάμερα. Ωστόσο, σύμφωνα με ένα 360 render βίντεο που διέρρευσε σήμερα, τόσο καιρό βλέπαμε το OnePlus 7 Pro, αφού η standard έκδοση της συσκευής θα μοιάζει αρκετά με το OnePlus 6T.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το Pricebaba σε συνεργασία με τον γνωστό leaker OnLeaks και δείχνει ένα smartphone με μικρό teardrop notch στο κέντρο της οθόνης και σχεδιασμό πανομοιότητο με αυτόν του OnePlus 6T.

OnePlus 7, OnePlus 7: Render αποκαλύπτει ότι μοιάζει με το 6T, ίσως ανακοινωθεί σήμερα

Η κύρια διαφορά του OnePlus 7 φαίνεται να είναι ότι το φλας βρίσκεται μέσα στην μονάδα της κάμερας, αντί να είναι τοποθετημένο ακριβώς από κάτω. Μία ακόμη διαφορά που παρατηρούμε, είναι ότι η οθόνη είναι 6,2 ιντσών σε αντίθεση με του OnePlus 6T που είναι 6,41 ίντσες. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί ως μεγάλα bezels γύρω από μικρή οθόνη, αλλά με βάση το βίντεο, το OnePlus 7 έχει αρκετά μικρά bezels, άρα μάλλον θα είναι μικρότερο από το OnePlus 6T.

OnePlus 7, OnePlus 7: Render αποκαλύπτει ότι μοιάζει με το 6T, ίσως ανακοινωθεί σήμερα

Καλό θα ήταν να μην πάρουμε στα σοβαρά το συγκεκριμένο βίντεο, κι ας αναφέρει ότι έγινε σε συνεργασία με τον OnLeaks, ο οποίος έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχία στις διαρροές που δημοσιεύει. Επιπλέον, τα concepts του OnePlus 7 δεν είναι κάτι καινούργιο, ίσως απλά όλοι τους να προσπαθούν να μαντέψουν τι μας ετοιμάζει η OnePlus, που σύμφωνα με φήμες φέτος θα κυκλοφορήσεις 3 μοντέλα.

OnePlus 7, OnePlus 7: Render αποκαλύπτει ότι μοιάζει με το 6T, ίσως ανακοινωθεί σήμερα

Ο CEO της εταιρείας υποσχέθηκε πως σήμερα αύριο θα ανακοινώσει κάτι σημαντικό σχετικά με τη συσκευή, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ημερομηνία ανακοίνωσης των OnePlus 7. Σύμφωνα με φήμες, η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

6.5″ συσκευές έστω και με μηδενικά μπέζελ. Ότι να ναι. Μόνο tablet σε τέτοια διάσταση, να το μεταφέρω όταν θέλω. Και έχω εταιρικό Huawei P smart κουμούτσα για να μην λέτε…

Γιάννης

“Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί ως μεγάλα bezels γύρω από μικρή οθόνη”. Μικρή οθόνη είναι μια 4ιντση. Όχι 6.2. Κινητά θέλουμε ότι εύθραυστες συσκευές. Συμφωνώ με τον από κάτω.

kakabias

προφανως με 6.2 θα βγει το πιο μικρο κ τα αλλα 2 με 6,49 ετσι πιστευω εγω . επισης notch θα εχει μονο το πο απλο κ φθηνω , ενώ τα αλλα 2 όχι . αν εχουν ολα notch θα πιασει πατο φετος , δεν νομιζω να αξιζει να πας από το 6 6τ στο 7 αν είναι το ιδιο απλα με αλλον επεξεργαστεί 15γιγα ραμ αχριαστει , κ υποτιθεμενη καμερα κλασης ανωτερη του 6 . κ όλα αυτά με κανα 600αρι . πολύ αερα πηραν οι κινεζοι , σε κανα 2 μηνο θα παρεις το s10 με 600 , δεν θα πας στο 7 . μλκιες απογοητευση πληρης, κ οσο περιμενα το 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.