Smartphones

OnePlus 7 Pro: Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει 6,67 ίντσες notchless οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του OnePlus 7 Pro είναι η οθόνη του. Η OnePlus είχε κρατήσει σιγή ιχθύος για τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης του smartphone, μέχρι που μία διαφήμιση επιβεβαίωσε αυτό το χαρακτηριστικό.

Ο ανώτερος συντάκτης του TechRadar, Matt Swinder, μοιράστηκε στο Twitter εικόνες του teaser που έλαβε από την OnePlus. Η αφίσα είναι παρόμοια με αυτές που έχουμε δει να χρησιμοποιεί η εταιρεία στις διαφημιστικές τις καμπάνιες και επιβεβαιώνει ότι τηλέφωνο έχει notchless οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, κάνοντας το scrolling πιο smooth από ποτέ.

Στην αφίσα, η OnePlus αναφέρει ότι το χαρακτηριστικό αυτό δεν ήταν κάτι που είχε ζητηθεί από χρήστες, ούτε το έβαλαν επειδή φημολογούνταν πως οι αντίπαλοι τους ετοιμάζουν οθόνες με αντίστοιχο ρυθμό ανανέωσης. Αντιθέτως, το έβαλαν γιατί ήθελαν να το παρέχουν στους χρήστες διότι έχει καλύτερη αίσθηση.

Η δημοσίευση του Matt Swinder περιείχε ένα ακόμη poster στο οποίο η OnePlus επιβεβαιώνει ότι το OnePlus 7 Pro θα έχει καμπυλωτή οθόνη 6,67 ιντσών. Σύμφωνα με την εταιρεία δεν αξίζει να φτιάξουν μία τόσο εκπληκτική οθόνη και η εμπειρία να καταστρέφεται από μία μεγάλη μαύρη μπάρα.

Τέλος, μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί ότι το OnePlus 7 Pro θα έχει τρεις πίσω κάμερες με 3x οπτικό ζουμ, μία pop-up selfie κάμερα, στερεοφωνικά ηχεία, χώρο αποθήκευσης UFS 3.0 και HDR10+. Ωστόσο, η συσκευή δεν θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ούτε δεν θα παρέχει την κλασική θύρα ακουστικών.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.