OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro: Ο CEO επιβεβαίωσε ότι θα έχουν UFS 3.0 και θα υποστηρίζουν HDR10+

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro: Ο CEO επιβεβαίωσε ότι θα έχουν UFS 3.0 και θα υποστηρίζουν HDR10+

Η Samsung με το Galaxy Fold θα ήταν η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορούσε συσκευή με UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, εξαιτίας της αναβολής κυκλοφορίας των συσκευών, όπως όλα δείχνουν η OnePlus θα κερδίσει την πρωτιά.

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, έκανε tweet επιβεβαιώνοντας ότι τα επερχόμενα OnePlus 7 θα έχουν super-fast UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο. Θεωρητικά το UFS 3.0 storage προσφέρει διπλάσιο εύρος ζώνης σε σύγκριση με τα UFS 2.0 και 2.1, καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Οπότε, εφόσον οι συσκευές θα χρησιμοποιούν αυτό το πρότυπο θα είναι ταχύτερες κατά τη μεταφορά δεδομένων, την εγκατάσταση εφαρμογών και άλλες λειτουργίες. Το νέο πρότυπο αποθήκευσης επίσης θα επιτρέπει στα OnePlus 7 να πραγματοποιούν λήψη βίντεο μεγαλύτερης ανάλυσης.

Πέραν του UFS 3.0, η OnePlus επιβεβαίωσε στο Android Central ότι η οθόνη του OnePlus 7 Pro θα υποστηρίζει HDR10 +. Αυτό είναι ένα ανοιχτό πρότυπο HDR και υποστηρίζεται ήδη από τα Samsung Galaxy S10.

Η Samsung είχε εξηγήσει ότι το πλεονέκτημα του HDR10+ είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα παροχής δυναμικών μεταδεδομένων για κάθε μεμονωμένο frame του αρχείου βίντεο. Το HDR10+ ουσιαστικά ισορροπεί τις πολύ φωτεινές και πολύ σκούρες σκηνές σε ένα μεμονωμένο πλαίσιο σε αντίθεση με το HDR10 που τα ισορροπούσε συνολικά. Τέλος, σύμφωνα με το Android Central, το HDR10+ προσφέρει 4000 nits φωτεινότητας σε σύγκριση με το HDR10 που προσφέρει 1000 nits.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosArδ

Δεν θα μου φανεί περίεργο όταν αργότερα πουν ότι θα πρέπει να το υποστηρίζει και ο δίσκος flasdrive της συσκευής για να πιάνει τις ονομαστικές ταχύτητες …. Αλλιώς μια απο τα ίδια …

bill

ωραια σκεψη
πες μας λιγο τον τροπο σκεψης αυτης της φανταστικής κριτικής να γελασουμε λιγο
επειδη εσενα με αυτα που αγοραζεις σε δουλευουν ψιλό γαζί δεν σημαίνει ότι το κανουν όλοι
αλλα τετοιοι ειστε κραζετε ενω δεν εχετε ιδέα
κοιτα τωρα με κιάλια την 1+ κ τουμπεκι
φαε το σανο κ υπνο

Kostas

Μην μπερδεύεσαι, δεν είναι Apple!!!

Asos

Εάν αυτή τη φορά έχει λίγο ποιο προσεγμένο sar θα είναι το επόμενο τηλέφωνο μου. Τα έχει όλα και συμφέρει, και από ότι φαίνεται έχει και κάποιο σύστημα στεγανόποίησης.. Οπότε και ένα κλικ να εισε από τα κορυφαία του 1000αρικου και.. Μια χαρά είναι το 7αρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.