OnePlus 7 Pro: Teaser επιβεβαιώνει τριπλή πίσω κάμερα με κάθετη διάταξη και γυάλινη πλάτη

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Teaser επιβεβαιώνει τριπλή πίσω κάμερα με κάθετη διάταξη και γυάλινη πλάτη

Η OnePlus θα ανακοινώσει επίσημα τα OnePlus 7 στις 14 Μαΐου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία θα ανακοινώσει και θα κυκλοφορήσει δύο μοντέλα ταυτόχρονα το OnePlus 7 και το OnePlus 7 Pro, ενώ αναμένουμε και την ανακοίνωση της 5G έκδοσης.

Με την ημερομηνία ανακοίνωσης να πλησιάζει, η OnePlus έχει αρχίσει να κάνει tease τις νέες της συσκευές σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Η εταιρεία μέσω ενός μικρού βίντεο teaser το όνομα του OnePlus 7 Pro και την τριπλή πίσω κάμερα.

Το teaser μας δίνει μία μικρή γεύση από τη γυάλινη πλάτη του OnePlus 7 Pro και τις κάθετα τοποθετημένες πίσω κάμερες που ακριβώς από κάτω δεσπόζει το λογότυπο της εταιρείας.

https://twitter.com/oneplus/status/1121398453018316802

Σύμφωνα με προηγούμενο teaser, το OnePlus 7 Pro θα έχει bezel-less καμπυλωτή οθόνη με pop-up selfie κάμερα. Επιπλέον, σύμφωνα με leak και φήμες, η συσκευή θα έχει μία QHD+ Super AMOLED 6,7 ιντσών οθόνη, θα είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 855 και θα τρέχει OxygenOS βασισμένο στο Android 9 Pie.

Το OnePlus 7 Pro θα έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, 4.000mAh μπαταρία με τεχνολογία 30W Warp Charge. Οι πίσω κάμερες θα αποτελούνται από τον κύριο αισθητήρα στα 48MP, έναν 8MP τηλεφακό, και τον 16MP ευρυγώνιο φακό. Η selfie κάμερα σύμφωνα με φήμες θα είναι στα 16MP με f/2.0 διάφραγμα.

Από την άλλη πλευρά, το OnePlus 7 θα μοιάζει ιδιαίτερα με τον προκάτοχό του, το OnePlus 6T και λέγεται ότι θα έχει μία full-HD+ Super AMOLED οθόνη 6,4 ιντσών. Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο επεξεργαστή και ελαφρώς μικρότερη μπαταρία 3.700mAh με γρήγορη φόρτιση 20 W. Άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του OnePlus 7 είναι οι διπλές πίσω κάμερες και ο in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, τα OnePlus για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσουν σε gradient αποχρώσεις των Mirror Grey, Almond, και Nebula Blue.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.