OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα το launch event για της 14 Μαΐου

OnePlus 7, OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα το launch event για της 14 Μαΐου

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα τα νέα της flagships, OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro, τον επόμενο μήνα στις 14 Μαΐου, σε μία σειρά από πολλαπλά launch event.

Η κύρια εκδήλωση της αποκάλυψης των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στην Pier 94 και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις, έτσι και σε αυτή οι fan της OnePlus θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση αγοράζοντας εισιτήρια από το OnePlus.com.

Τα Early Bird εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 25 Απριλίου στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, και για 48 ώρες, στην μειωμένη τιμή των $20. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου θα πωλούνται μόνο τα Standard και Plus One εισιτήρια.

Επιπλέον, η OnePlus δίνει την ευκαιρία σε μερικούς τυχερούς να πιάσουν στα χέρια τους τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro πριν από κάθε άλλον, αρκεί να κάνουν τη σχετική αίτηση και φυσικά να επιλεγούν από την εταιρεία.

Εκτός της κύρια εκδήλωσης, η OnePlus θα διεξάγει και μερικές ακόμη εκδηλώσεις, μία στο Λονδίνο και μία στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, ακριβώς την ίδια ώρα. Τέλος, πέραν τον παραπάνω events, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό event στην Yanqi Lake του Πεκίνου, στις 17 Μαΐου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.