OnePlus 7 Pro: Θα έχει μια από τις καλύτερες οθόνες σε smartphone, έλαβε βαθμολογία Α+ από την DisplayMate

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Θα έχει μια από τις καλύτερες οθόνες σε smartphone, έλαβε βαθμολογία Α+ από την DisplayMate

Το OnePlus 7 Pro αναμένεται να διαθέτει μία οθόνη η οποία πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα των οθονών στα smartphones, σύμφωνα με την OnePlus και τον CEO της εταιρείας, Pete Lau.

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι η οθόνη OnePlus 7 Pro έλαβε βαθμολογία Α+ από την εταιρία DisplayMate. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η κατασκευάστρια, η βαθμολογία αυτή σημαίνει ότι η συσκευή της έχει “μία από τις καλύτερες οθόνες smartphone στην αγορά”.

Επίσης, η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι το OnePlus 7 Pro πέτυχε “εξαιρετικά καλά αποτελέσματα” όσον αφορά την ακρίβεια χρώματος, τη φωτεινότητα, την ακρίβεια της αντίθεσης και την πυκνότητα των pixels. Συμπληρώνοντας ότι έλαβε πιστοποίηση “ασφάλειας για τα μάτια”, χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία προστασίας ματιών που ενσωματώνει η οθόνη του OnePlus 7 Pro. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει πως η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και τη φωτεινότητα.

Δεν γνωρίζουμε αν το OnePlus 7 Pro θα καταφέρει να υπερνικήσει τα Samsung Galaxy S10 για να στεφθεί το smartphone με την καλύτερη οθόνη, αλλά η OnePlus ισχυρίζεται ότι η οθόνη του είναι η καλύτερη στην κατηγορία της. Παρ ‘όλα αυτά, η βαθμολογία σίγουρα υποδεικνύει ότι η εταιρεία δεν λέει απλά μεγάλα λόγια, αλλά κάτι καλό έχει ετοιμάσει να μας προσφέρει με το OnePlus 7 Pro.

Η OnePlus αναφέρει ότι η DisplayMate θα δημοσιεύσει μία λεπτομερή αξιολόγηση όταν θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο στις 14 Μαΐου. Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε να μάθουμε αν το OnePlus 7 Pro κατάφερε να ξεπεράσει τις ναυαρχίδες της Samsung.

Η DisplayMate και η OnePlus δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την οθόνη, αλλά μία πρόσφατη διαρροή λέει ότι μπορούμε να περιμένουμε οθόνη με ανάλυση 1440p με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Εάν επιβεβαιωθεί, αυτό θα σήμαινε μαζική αναβάθμιση στην οθόνη σε σχέση με το OnePlus 6T το οποίο προσέφερε fullHD+ με ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Αν ο τίτλος έγραφε: «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ Η Oneplus ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ»
Επίσης Α+ έχουν πάρει και οι συσκευές Samsung s10, IPhone XS Max, Google pixel 3 xl. Έτσι για να είμαστε αντικειμενικοί.

Κώστας Βλαχάκης

Αντιγράφω από το κειμενο:

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η κατασκευάστρια, η βαθμολογία αυτή σημαίνει ότι η συσκευή της έχει “μία από τις καλύτερες οθόνες smartphone στην αγορά”.

Nickolas

Μα η DisplayMate είναι αντικειμενική, όπως είπες έχει βάλει Α+ στις καλύτερες οθόνες της αγοράς, άρα για να βάλει και σε αυτό πάει να πει οτι έχει και αυτό μια από τις καλύτερες οθόνες σε smartphone. Μια χαρά είναι ο τίτλος.

Κάβουρας

Μην σκίσει κάνα βρακί μόνο h oplus. , ότι μπαρούφα κ να πουλήσει τα 700 που θα θέλει δεν θα τα δει ποτέ , τουλάχιστον από ψαγμένους χρήστες κ όχι funboys. Που δεν τους ενδιαφέρουν τα specs

GOt

Οι ψαγμένοι λογικά δε δίνουν 700 δίνουν 1300 για samsung iphone huawei..σωστο..έστω η OP δε σε αναγκάζει να το πάρεις,σου έχει και το “απλό” 7 με μια τιμή γύρω στα 580 που τα βάζει κάτω ολα.η έστω πάρε εσύ που τη κράζεις πιο καλή μπαρουφα πχ xiaomi..😂

Μανώλης

Τα fanboys που λέγαμε

jim

ακουγα πιο παλια οτι τα oneplus ειναι πολυ καλα γ αυτα π προσφερουν,θα ηθελα να μου πεις σε σχεση παντα με την τιμη γτ δεν ειναι καλα??

bill

θα θελα πολυ να μαθω με τι κινητο κυκλοφορείς

Georgetsl

Το xiaomi mi 9 αυτή την στιγμή δε χτυπιέται από κανένα άλλο στην αγορά σε σχέση τιμή και χαρακτηριστικά….την ζημιά την έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό και όλοι οι άλλοι τρέχουν να το χτυπήσουν αλλά δεν τους βγαίνει η τιμή ….ήδη έχει ψιλοπεσει και η τιμή του όταν άλλοι ζητάνε τα διπλάσια σχεδόν .

bill

ναι λογικα αμα θελω πχ να παρω κινητο τωρα δν θα δωσω 80 ευρω παραπανω να παρω το 6τ παρα θα προτιμήσω το μι 9
για λιγο καλυτερη καμερα και επεξεργαστη?
που μετα απο λιγο καιρο χρησης με τοσο bloatware που εχει ο επεξεργαστης δν θα φαινετε οτι ειναι κλτερος
θα γλυτωσω 80 ευρω για να χω ενα κινητο φουλ bloatware ελαχιστα καλυτερη καμερα upadate καθε αγιου ανήμερα κ μηδαμινή υποστιριξη
ενω μπορω να δωσω 80 ευρω κ να παρω κτ που θα αντεξει στο χρονο φουλ updates καθαρο λογισμικο μεχρι αηδίας μεγαλυτερη μπαταρια μεγαλυτερο χωρο ραμ και φουλ αξιοπιστο

Τακης

Χρονια πολλα , αντε και η τιμη στο χιλιαρικο για να δω πως θα την υποστηριξετε μετα.

bill

630 το απλο οσο περιπου κ το 6τ δλδ και απο 750 τα προ
ελεγες κατι?

OP.

Θεωρείς Ακριβή τιμή τα 580 για το 7
Και 700 για το Pro?
Πάρε samsung iphone στα 1100+ τότε..

forneverarrow

Ό,τι οθόνη και να βάλουν πάλι android θα τρέχει… Οπότε τι συζητάμε! Εγώ θα σταθώ σε κάτι άλλο. Υποτίθεται ξεκίνησε ως flagship killer κάποτε (και καλά δίνει τσάμπα τα specs των flagship) και έτρεχαν οι δήθεν “ψαγμένοι” και να το αγοράσουν. Έφτασε στα 600€ και πάνω ενώ αυτό θα παίζει στα 700+… Όχι ότι με νοιάζει δηλαδή γιατί είμαι iPhone user, αλλά γιατί να το επιλέξω τη στιγμή που βρίσκω Mi 9 στα μισά λεφτά? Άσε που στα ίδια σχεδόν τσιμπάς S10e και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

bill

πως γινετε να απαντησει κάποιος σοβαρα σε σχολιο με τις φρασεις ‘ειμαι iphone user’, ‘τρεχει αντροιντ(2019)’, ‘μι 9 στα μισα λεφτα (btw εχει σχολιαστει κ παραπανω αυτο)’
εκτος το οτι εχει αποψη κ κριτική καποιος που δινει 1000αρικο για κινητο κ κραζει κτ που κανει 700 η πλας εκδοση οχι η κανονικη κ ειναι 100 φορες κλτερο απο τα κινητα των 1000αρικων
μεινε στα 5 χρονια πισω οπως η τεχνολογια που σ πουλαει η μαμα αππλε κ ασε τους σχολιασμους για κατι που δεν εχεις ιδεα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.