OnePlus 7T Pro: Νέα renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T Pro: Νέα renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Μένουν ελάχιστες ημέρες πριν την εκδήλωση της OnePlus στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένουμε να αποκαλυφθεί το OnePlus 7T Pro. Μέχρι τώρα έχουν αποκαλυφθεί αρκετά για το smartphone και τώρα διέρρευσαν νέα renders που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του.

Ο γνωστός leakster, Ishan Argawal, μοιράστηκε στο Twitter μερικά renders τα οποία θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι ανήκουν στο OnePlus 7 Pro. Ωστόσο, φαίνεται πως η κατασκευάστρια αποφάσισε το 7T Pro να έχει σχεδόν τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του.

Το νεότερο leak αποκαλύπτει το νέο χρώμα του OnePlus 7T Pro που θα είναι το Haze Blue. Από τα renders διαπιστώνουμε ότι η νέα απόχρωση είναι μία πιο απαλή εκδοχή του Nebula Blue, στο οποίο κυκλοφόρησε το OnePlus 7 Pro.

Ο Argawal δημοσίευσε και μερικά renders των επίσημων θηκών του 7T Pro. Όπως είναι εμφανές, δίπλα από τις κάμερες υπάρχει ένας ακόμη αισθητήρας ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα χρησιμεύει για γρηγορότερο focus. Εξαιτίας αυτού του αισθητήρα οι θήκες έχουν ένα μικρό cutout στο συγκεκριμένο σημείο.

Σε γενικές γραμμές, η εταιρεία ανανέωσε εν μέρη το hardware του OnePlus 7T Pro αφήνοντας ίδιο τον σχεδιασμό του. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, το smartphone θα έχει τον Snapdragon 855+, μπαταρία 4.080mAh, τουλάχιστον 8GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.