OnePlus 7T Pro: Νέες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τριπλή πίσω κάμερα

Τα επόμενα flagships της κινέζικης κατασκευάστριας θα είναι τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro, και σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία εργάζεται ήδη στην ανάπτυξη τους.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να ασχολούμαστε με τις αναβαθμίσεις που θα φέρουν, σε σχέση με τους προκατόχους τους, οι live φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα μας δίνουν την ευκαιρία να σχολιάσουμε τον σχεδιασμό των νέων συσκευών.

Το προηγούμενο πακέτο φωτογραφιών δεν αποκαλύπτουν πολλά σε σχέση με τις συσκευές. Ωστόσο, διέρρευσαν ακόμη περισσότερες φωτογραφίες που μας επιτρέπουν να δούμε καλύτερα το OnePlus 7T Pro.

Η συσκευή θα ακολουθήσει παρόμοιο σχεδιασμό με το OnePlus 7 Pro και θα έχει pop-up selfie κάμερα. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούμαστε διότι δεν υπάρχει κάποιο punch hole ή notch. Επίσης, φαίνεται ότι θα έχει καμπύλες άκρες.

Στις νέες φωτογραφίες βλέπουμε και την πίσω μεριά του OnePlus 7T Pro, στην οποία υπάρχει μία τριπλή κάμερα με LED flash, και ο κάτοχος της συσκευής κρύβει πολύ καλά το πάνω μέρος του smartphone.

Το OnePlus 7T Pro θα μπορούσε να έχει οθόνη QuadHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και η ρύθμιση της τριπλής κάμερας θα μπορούσε να αποτελείται από τη βασική κάμερα, μία ultra-wide και έναν τηλεφακό. Επίσης, αναμένουμε ότι θα έχει τον Snapdragon 855+ και in-display fingerprint.

Το smartphone αναμένεται να τρέχει Android 9.0 Pie, εκτός κι αν η OnePlus προλάβει να ολοκληρώσει το Android Q based OxygenOS, κάτι που προϋποθέτει ότι και η Google θα κυκλοφορήσει εγκαίρως την τελική έκδοση του λειτουργικού της.

Λεπτομέρειες για το hardware της συσκευής, το αν θα είναι μία ή δύο, και τα λοιπά θα μάθουμε εν καιρό. Συνήθως η OnePlus κυκλοφορεί τις T εκδόσης κοντά στον Νοέμβριο, οπότε έχουμε ακόμη χρόνο για leaks, teasers και φήμες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Σεπτεμβρίου 2019 15:53

Σχόλια

  • Αν κρίνω από τις πάνω δύο τρύπες που φαίνονται στην θήκη αυτή, μάλλον θα έχει pop-up camera τύπου Oppo, που είναι τριγωνικη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.