OnePlus 8 Pro: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της κάμερας, θα έχει διπλή Sony 48MP

Περιμένουμε την κατασκευάστρια να παρουσιάσει τα OnePlus 8 μέσα στο Απρίλιο. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, τα leaks έχουν αυξηθεί αισθητά κάτι που δείχνει ότι όντως η παρουσίαση πλησιάζει. Αυτή τη φορά, μάθαμε τα πάντα για τις κάμερες του OnePlus 8 Pro.

Θα έχει διπλή κάμερα SONY

Οι πληροφορίες προέρχονται από το Pricababa και τον leaker Ishan Agarwal, και σύμφωνα με όσα αναφέρουν το OnePlus 8 Pro θα έχει την ίδια κύρια κάμερα 48MP και την ultra wide 48MP που διαθέτει το Oppo Find X2 Pro.

Ο Ishan Agarwal αναφέρει ότι η κύρια κάμερα θα έχει διάφραγμα f/1.78 και η ultra wide θα έχει διάφραγμα f/2.2 και 120° FOV. Επιπλέον, το module θα συμπληρώνουν ένας τηλεφακός 8MP με διάφραγμα f/2.44 και δυνατότητα 3x οπτικού και 30x ψηφιακού ζούμ, καθώς και μία Color Filter 5MP.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά των καμερών, ο leaker αποκαλύπτει και μερικά ακόμη στοιχεία για τις κάμερες του OnePlus 8 Pro. Το module θα έχει καλύτερο OIS, Cinema Effects, “3-HDR” βίντεο, και νέο Night Portrait Mode.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έως τώρα, το OnePlus 8 Pro θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865, τον επεξεργαστή θα συνοδεύουν 8GB ή 12GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Η οθόνη του θα είναι Fluid AMOLED με διαγώνιο 6,78 ίντσες και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Τέλος, αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.510mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Μαρτίου 2020 17:25

Σχόλια

  • Όχι άλλες παντόφλες!!
    Ή είμαστε όλοι χιπ χοπ άδες με 5 νούμερα μεγαλύτερα παντελόνια ή απευθύνεται σε μπασκετμπολίστες. Τι να πω!

    • 6.8 ίντσες σε αναλογία οθόνης 20/9 δεν είναι πολλές!
      Αν η αναλογία ήταν στο 16/9 τότε ναι θα μιλάγαμε για τεράστια οθόνη!

    • Δεν έχει λόγο να φτάσει τα 1000 ευρώ το 8/Pro. Το ίδιο σασί είναι με τα 7αρια και έχει δύο τρεις επιπλέον προσθήκες. Το 8 Pro, που θα είναι άλλωστε και αυτό που θα προτιμήσουν οι περισσότεροι, πιστεύω θα κυμανθεί μεταξύ 780-800+ ευρώ. Το απλό 8αρι πιο φθηνά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.