Smartphones

OnePlus 8: Θα είναι όλα 5G και με τιμή που αγγίζει τα 1.000 δολάρια Αμερικής

Η OnePlus ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της επόμενης σειράς smartphones της, τα OnePlus 8. Έως τώρα υπάρχουν αρκετές φήμες και leaks για τα επερχόμενα έξυπνα τηλέφωνα, αλλά για πρώτη φορά ο CEO της εταιρείας επιβεβαίωσε ένα από τα χαρακτηριστικά τους.

Εξελιγμένα τεχνολογικά αλλά όχι ιδιαίτερα ακριβά

Σε μία συνέντευξη με το CNET, ο CEO της OnePlus, Pete Lau, δήλωσε ότι από εδώ και πέρα θα ασχοληθούν αποκλειστικά με το 5G. Συμπλήρωσε, ότι η εταιρεία έχει επενδύσει αρκετά χρόνια στην ανάπτυξη του 5G και είναι πλήρως αφοσιωμένη σε αυτό. Η OnePlus θεωρεί πως το 5G είναι ουσιαστικά το μέλλον και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας είναι μονόδρομος.

Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι όλα τα smartphones της σειράς OnePlus 8 θα υποστηρίζουν 5G τεχνολογία. Ο Pete Lau ανέφερε ότι η OnePlus είχε μόνιμα ως στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή τιμή. Όμως, η χρήση νέων τεχνολογιών προσθέτει επιπλέον κόστος, κάτι που σημαίνει ότι τα 8 θα έχουν αυξημένη τιμή σε σχέση με τα 4G smartphones της.

Αν και τα OnePlus 8 θα έχουν αυξημένη τιμή λόγω της 5G τεχνολογίας, ο Pete Lau θεωρεί ότι οι τιμές τους δεν θα ξεπερνούν τα $1.000. Συγκεκριμένα, το 8 Pro θα είναι πιο ακριβό από το 7T Pro, αλλά όχι τόσο ακριβό όσο το Galaxy S20 Ultra. Αναφορικά, το OnePlus 7 Pro 5G κόστιζε $840. Επίσης, ο Pete Lau ανέφερε ότι η τιμή του OnePlus 8 θα είναι αρκετά πιο προσιτή.

Όπως και να έχει μένει περίπου ένας μήνας πριν την κυκλοφορία των OnePlus 8 όπου και θα αποκαλυφθούν τα πάντα για τα smartphones.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Μαρτίου 2020 14:07

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.