Smartphones

OnePlus 8T: Έρχεται με αυξημένη τιμή;

Πριν λίγες ώρες μάθαμε πως η OnePlus θα ανακοινώσει επίσημα το OnePlus 8T στις 14 Οκτωβρίου, μέσα από ένα ψηφιακό event που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες, η νέα πρόταση της OnePlus θα έρθει σε δύο εκδόσεις, με ανεβασμένη τιμή.

Σύμφωνα με τον leakster @chunvn8888, ο οποίος μας έχει δώσει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν, το OnePlus 8T με 8GB μνήμης RAM και 128GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης θα έρθει με τιμή 799 ευρώ. Αντίστοιχα, η κορυφαία έκδοση, με 12GB RAM και 256GB χώρου θα έρθει με τιμή 899 ευρώ. Όπως βλέπουμε και οι δύο εκδόσεις είναι ακριβότερες από τις αντίστοιχες προτάσεις του OnePlus 8.

Βέβαια, αναμένουμε σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το αρχικό μοντέλο. Αρχικά, η AMOLED οθόνη του OnePlus 8T αναμένεται να προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Παράλληλα, θα είναι η γρηγορότερη πρόταση σε ταχεία φόρτιση που έχουμε δει ποτέ από την εταιρεία, φτάνοντας τα 65W. Μένει να δούμε τι άλλο ετοιμάζει η OnePlus για να κάνει πιο δελεαστική την επερχόμενη πρόταση της.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Σεπτεμβρίου 2020 11:28

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.