Smartphones

OnePlus: Άγνωστο μοντέλο πέρασε από το GeekBench με Snapdragon 660

Μπορεί η κυκλοφορία του OnePlus Nord να στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία για την OnePlus, με τα pre-orders να ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όμως ήδη γνωρίζουμε ότι αναμένουμε μία πιο οικονομική συσκευή, ίσως με Snapdragon 690. Μία ακόμα πιο budget συσκευή πέρασε από το GeekBench όμως, η οποία γεννάει πολλά ερωτήματα.

Η συσκευή, με την ονομασία OnePlus CLOVER, εμφανίστηκε στο GeekBench με πολύ χαμηλότερα χαρακτηριστικά από ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Το μοντέλο φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660, ο οποίος συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM. Το single-core score άγγιξε τους 336 πόντους, ενώ το multi-core score ανέβηκε στους 1.495 πόντους. Τέλος, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android 10.

Αν και ο CEO Pete Lau ήδη έχει επιβεβαιώσει πως η εταιρεία θα συνεχίσει την κυκλοφορία περισσότερων budget συσκευών, είναι απορίας άξιο γιατί να προτιμήσει έναν επεξεργαστή τριών ετών. Επίσης, ο SD660 δεν υποστηρίζει 5G δίκτυα, αν και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να συγχωρέσουμε, ειδικά εμείς στην Ελλάδα. Ίσως η OnePlus είναι έτοιμη να μπει με πολλαπλά μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες τιμής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Αυγούστου 2020 1:02

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.