OnePlus: Τι ετοιμάζει για τις 15 Ιανουαρίου 2019;

Η OnePlus μέσω του λογαριασμού της στο Weibo, έδειξε πως ετοιμάζει κάτι για τις 15 Ιανουαρίου 2019, και για να το ανακοινώνει τέσσερις μήνες νωρίτερα, ενδεχομένως να πρόκειται για κάποιο πολύ σημαντικό γεγονός.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει καταχώρηση στο ημερολόγιο ενός OnePlus smartphone στις 15 Ιανουαρίου και αν σκεφτούμε πως όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ετοιμάζουν τα δικά τους 5G smartphone, τότε δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της OnePlus να σχετίζεται με αυτό.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η OnePlus ανήκει στην ίδια εταιρεία με την Oppo, την εταιρεία BBK Electronics, με τον αντιπρόεδρο της Oppo να έχει δηλώσει πως θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει 5G smartphone. Αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει πως η OnePlus ετοιμάζει το δικό της 5G smartphone στην ίδια χρονική περίοδο με την Oppo ή ακόμα και να υπάρξει βοήθεια από τη μια εταιρεία στην άλλη.

Τέλος, θα πρέπει να θυμίσουμε πως η OnePlus συνηθίζει να παρουσιάζει τις συσκευές της στο δεύτερο τρίμηνο του έτους ενώ το OnePlus 6T αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2018. Μένει να δούμε τι θα ανακοινώσει η OnePlus στις 15 Ιανουαρίου, με τις πιθανότητες για μια παρουσίαση σχετικά με τα 5G δίκτυα να είναι αρκετές.

Πηγή

Σχόλια

  • Αυτές οι ειδήσεις αφορούν χώρες του πρώτου κόσμου, οχι εμάς. Εδω δεν έχουμε καν πραγματικό 4G. Σέρνεται κυριολεκτικά το δίκτυο στο 90% των περιοχών της χώρας.

  • @Radiohead έτσι ακριβώς..κατά τα άλλα δώσαμε τον ΟΤΕ στους Γερμανούς για καλύτερες υπηρεσίες..και χρυσοπληρωνουμε και κοροϊδία

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.