Smartphones

Oppo A72 5G: Επίσημα με επεξεργαστή Dimensity 720 και οθόνη 90Hz

Πριν λίγες μέρες είδαμε μία νέα συσκευή της Oppo να περνάει από το Geekbench, με την κωδική ονομασία PDMYM20, το οποίο σύμφωνα με τις πηγές αναμέναμε να κυκλοφορήσει ως A72 5G. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν σήμερα.

Η Oppo προχώρησε στην ανακοίνωση του A72 5G, του πρώτου κινητού στον κόσμο με τον επεξεργαστή Dimensity 720 της MediaTek, ο οποίος προσφέρει σύνδεση σε δίκτυα 5G στα οικονομικά smartphone. Το εν λόγω SoC έρχεται συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 128GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, με τη μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.040mAh. Η συσκευή υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

Στο μπροστινό μέρος της συσκευής βλέπουμε την οθόνη των 6,5 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης FHD+, η οποία έρχεται με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά μικρά για συσκευή της κατηγορίας, με ένα μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος. Η οπή στο αριστερό μέρος της οθόνης φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 8MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα στα 16MP, 8MP ultrawide και 2MP αισθητήρα βάθους.

Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στα πλαϊνά, ενσωματωμένος στο power button, ενώ η συσκευή προσφέρει και θύρα ακουστικών 3.5mm. Το Oppo A72 5G θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου στην Κίνα με τιμή 230 ευρώ, σε χρώμα μαύρο, μωβ και μία μίξη μπλε με κόκκινο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Ιουλίου 2020 16:57

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.