Smartphones

Oppo Find X3: Περνάει από το AnTuTu με επιδόσεις… ρεκόρ

Το επερχόμενο Oppo Find X3 πέρασε από το AnTuTu benchmark και έσπασε όλα τα ρεκόρ, με την καλύτερη βαθμολογία μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, η συσκευή μπόρεσε να φτάσει τους 771.491 πόντους στη νεότερη έκδοση της εφαρμογής, 8.5.2, ξεπερνώντας ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε επιδόσεις.

Το επίσημο AnTuTu score που έχει δώσει η Qualcomm για τις συσκευές με το νέο Snapdragon 888 SoC είναι περίπου 735.000, τουλάχιστον στις δικές της δοκιμές. Όμως, το γνωστό benchmark μετράει CPU, GPU, UX και μνήμη. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, γνωρίζουμε ότι το Oppo Find X3 θα έρθει με 12GB μνήμης RAM, όμως από το score μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα έχει και αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Ενδιαφέρει επίσης: Τα Oppo smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Δυστυχώς ο Ice Universe, που μας έφερε το εν λόγω screenshot από το AnTuTu, δε μας δίνει περισσότερε πληροφορίες, πέραν του ότι ο κωδικός μοντέλου είναι PEEM00. Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για το Oppo Find X3 είναι πως θα έρθει με οθόνη 6,7 ιντσών ανάλυσης QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με πρώτο το Techblog σας ενημέρωσε πως η Oppo έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Λέτε να δούμε και τη νέα ναυαρχίδα στη χώρα μας;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 13 Ιανουαρίου 2021 14:13

Σχόλια

  • Με το καλό να το δούμε στην Ελλάδα γιατί αν το S21 αποδειχθεί μάπα καρπούζι θα πρέπει να πάμε σε 1+ ή Oppo.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.