Smartphones

Oppo Reno: Θα υπάρχει και έκδοση 5G με Snapdragon 855 [teaser trailer]

Στις 10 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει το πρώτο Reno smartphone στην Κίνα και πριν λίγη ώρα η Oppo δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer.

Tο επερχόμενο smartphone της Oppo θα διαθέτει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, και μια 4.065 mAh μπαταρία. Το set up του ολοκληρώνεται με τριπλή πίσω κάμερα, η οποία θα διαθέτει την τεχνολογία οπτικού ζουμ 10x της Oppo, την οποία η εταιρεία παρουσίασε κατά τη διάρκεια της MWC 2019. Στην έκθεση, η Oppo επιβεβαίωσε ότι οι τρεις κάμερες θα υποστηρίζουν εστιακά μήκη από 16mm έως 160mm.

Περιμένουμε να δούμε το Oppo Reno, να κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις. Η μία λέγεται πως θα είναι 5G με chipset Snapdragon 855, η δεύτερη με Snapdragon 855, ενώ η τρίτη και πιο οικονομική λέγεται πως θα έχει το Snapdragon 710.

Στο teaser trailer που δημοσίευσε η εταιρεία, βλέπουμε πώς δημιουργήθηκε το νέο smartphone, ενώ μας δίνονται και στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν το μεγάλο zoom που θα έχει ή κάμερα με την εντυπωσιακή εμφάνιση να συμπληρώνουν τα νέα χρώματα και φυσικά το chipset Snapdragon.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.