Palm Pre, Κυκλοφορεί στις 6 Ιουνίου

Το Palm Pre, κινητό που αναμένεται να κάνει πάταγο στην Αμερική θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία κινητής Sprint με 199 δολάρια σε διετές συμβόλαιο. Η Palm που φαίνεται να έχει δουλέψει πολύ για αυτό το κινητό, έβαλε όλη της την πείρα δημιουργώντας το λειτουργικό σύστημα webOS και στις 6 Ιουνίου κάνει ντεμπούτο. Την ίδια ημερομηνία θα κυκλοφορήσει και το Palm Touchstone με το οποίο το Pre φορτίζει χωρίς καλώδια!

Το Palm Pre για όσους δεν γνωρίζουν είναι το νέο κινητό της Palm (είναι εμπνευσμένο από την φύση όπως λέει και η ίδια) και έρχεται μαζί με το νέο αλλά και πολά υποσχόμενο λειτουργικό, Palm webOS. Χρησιμοποιεί τον τελευταίο OMAP επεξεργαστή της TI και διαθέτει πληκτρολόγιο, κάμερα 3,1 Megapixel αλλά και πολλά άλλα όπως Wi-Fi, GPS Accelerometer κτλ. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι αναμονή για την ευρωπαϊκή έκδοση του κινητού και να μάθουμε την τιμή του χωρίς συμβόλαιο. Αυτή την φορά η αναμονή αξίζει, εκτός και αν μας προλάβει η Apple το νέο iPhone.

Palm Pre
Λειτουργικό: Palm webOS
Οθόνη: Αφής (capacitive) 3,1 ιντσών, 320*480 pixels, 16M χρώματα
Μνήμη: 8GB
Κάμερα: 3.15 Megapixel, fixed focus, LED Flash
Video: Όχι
Διασύνδεση: Bluetooth v2.1 με A2DP, microUSB, Wi-Fi, Built in GPS, HSDPA
Διαστάσεις: 100.5×59.5×16.9 χλστ.
Βάρος: 133 γρ.
Έξτρα: 3.5 mm audio jack, Full QWERTY keyboard, Accelerometer

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 13:13

Σχόλια

  • Ξέρουμε αν θα έρθει σε μας, ή όποιος το θέλει θα πρέπει να το αγοράσει απο το εξωτερικό; (κάτι που δεν θα είναι και πολύ βολικό, απο πλευράς service)

  • εχει καθολου διαφορες με το palm pre plus η θα ειναι το ιδιο πραγμα αν παρω το κανονικο?

  • σκεφτεσαι να παρεις το palm pre? παρε εκει ενα iphone να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και τωρα με το multitask θα ειναι ολα τα λεφτα.ααααααα και περισσοτερη μνημη 16 ή 32gb ...και μεγαλυτερη
    οθονη 3.5" αντι του palm pre 3.1 "

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.