Palm Touchstone, Ασύρματος φορτιστής

Η παρουσίαση του Palm Pre ενθουσίασε τα site και blog τεχνολογίας όλου του κόσμου. Ίσως για πρώτη φορά από την παρουσίαση του Apple iPhone και iPhone 3G να βρισκόμαστε μπροστά σε έναν άξιο ανταγωνιστή ο οποίος προχωράει ένα βήμα παραπέρα δείχνοντας το τι θα πρέπει να έχουν τα επόμενης γενιάς κινητά με οθόνη αφής. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το Pre να ξεχωρίζει είναι ο φορτιστής του. Πρόκειται για ένα υπέροχο ντιζαϊνάτο κομμάτι που φορτίζει το κινητό απλά τοποθετώντας το επάνω του.

Μαζί με την κυκλοφορία του Palm Pre θα διατεθεί προαιρετικά και ο φορτιστής Palm Touchstone. Το Pre τοποθετείται απλά επάνω του και ένας μαγνήτης αναλαμβάνει να το μετακινήσει στη σωστή θέση ώστε να ξεκινήσει η φόρτιση. Μεταξύ του κινητού και του φορτιστή δεν παρεμβάλλονται καλώδια και επαφές, η φόρτιση πραγματοποιείται ασύρματα χάρη στην τεχνολογία inductive. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να “φορέσετε” μια ειδική πλάτη στο Palm Pre.

Palm Touchstone

Η εταιρεία Wildcharge προσφέρει ήδη αντάπτορες για ασύρματη φόρτιση των Motorola RAZR,Blackberry Pearl και Blackberry Curve και λέγεται ότι ετοιμάζει και για τα iPhone 3G, iPod Nano και iPod Touch.

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 14:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.