Pantech Vega R3, Tabletόφωνο με οθόνη 5.3 ίντσες και επεξεργαστή Snapdragon S4

Με οθόνη 5.3 ίντσες LCD IPS ανάλυσης 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 στο 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και ένα καλοδουλεμένο UI (fancy UX) έρχεται το tabletόφωνο Pantech Vega R3. Το μικρό τερατάκι κρατάει ζωντανό μια μπαταρία 2600 mAh, ενώ τις ευχάριστες στιγμές σας θα κρατήσει για πάντα στη μνήμη του η κάμερα των 13 Megapixel.

Μην κάνετε όνειρα για κάτι οικονομικό μιας και το Vega R3 θα σταδιοδρομήσει μόνο στην μακρινή Κίνα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Σεπτεμβρίου 2012 14:07

Σχόλια

  • Καλα,μονο ρουχα,παπουτσια,τσαντες και λοιπα αξεσουαρ θα παιρνουμε απο τους Κινεζους?Ας ανοιξουνε και κανα μαγαζι τεχνολογιας να δουνε δουλεια που θα εχουνε!Πολυ μας σνομπαρουνε...

  • Παιδιά δεν έχει να κάνει με σνομπ αλλά με τις πατέντες και τις συμφωνίες που έχουν κάνει με τις εταιρείες που τους δώσαν την τεχνογνωσία. Έχουν δικαιώματα να κυκλοφορούν συσκευές χωρίς να πληρώνουν 100% διακιώματα εντός Κίνας αλλά για εξαγωγή θα πρέπει να πληρώσουν όλα τα δικαιώματα και τις πατέντες. Για αυτό το ίδιο προϊόν κοστίζει 100 και 150 ευρώ παραπάνω εκτός Κίνας. Ωστόσο υπάρχουν και μαγαζιά αλλά και πολιτές στο Ebay που πουλούν κατα καιρούς σε τιμές Κίνας. Θέλει όμως πρώτα καλό ψάξιμο μην πέσεις θύμα απάτης.

  • Εχω φιλο που ταξιδευει συχνα Κορεα και Κινα... Αν μου το φερει θα χει θεματα να μην λειτουργει σωστα?

  • Δεν θα έχεις πρόβλημα αφού τα δίκτυα της Κίνας λειτουργούν στις ίδιες συχνότητες. Θα χρειαστεί όμως να περάσεις χειροκίνητα της ρυθμίσεις των ελληνικών δικτύων, τα APN κτλ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.