Περιμένουμε τουλάχιστον δύο ακόμα Samsung Galaxy Unpacked φέτος

Η Samsung θέλει να κάνει αρκετές ακόμα παρουσιάσεις τη φετινή χρονιά, με δύο ακόμα Galaxy Unpacked events να θεωρούνται σίγουρα. Το ένα το περιμένουμε τον Ιούλιο και το άλλο τον Αύγουστο του 2021.

Από το πιο πρόσφατο Galaxy Unpacked event με την παρουσίαση των Samsung Galaxy A52 και Α72 ήταν εμφανές ότι η εταιρεία θέλει να επενδύσει περαιτέρω σε αυτόν τον τρόπο παρουσίασης συσκευών, λόγω της πανδημίας και όχι μόνο. Ένα roadmap που αποκαλύφθηκε στο Διαδίκτυο, δείχνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι ενδιαφέρουσα από την άποψη των παρουσιάσεων για τη Samsung.

Τον Ιούλιο περιμένουμε ένα Galaxy Unpacked event για το φημολογούμενο Galaxy A22, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι το πιο προσιτό 5G smartphone της εταιρείας, με τιμή κάτω από 250 ευρώ. Λίγο αργότερα, στις 19 Αυγούστου αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του Samsung Galaxy S21 FE, το οποίο αναμένεται να προσφέρει αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή.

Από όλα τα παραπάνω είναι εμφανές ότι η Samsung δεν έχει απλώς και μόνο τα μάτια της στραμμένα προς τον ανταγωνισμό με την Apple, αλλά κοιτά με προσοχή και προς Xiaomi μεριά

Επεξεργάστηκε την 18 Μαρτίου 2021 18:23

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.