Pixel 6 και Pixel 6 Pro έρχονται σε τιμές πολύ πιο προσιτές από τις αναμενόμενες

, Pixel 6 και Pixel 6 Pro έρχονται σε τιμές πολύ πιο προσιτές από τις αναμενόμενες

To Pixel 6 με 128 GB αποθηκευτικού χώρου ίσως να κοστίζει από 599$, ενώ το Pixel 6 Pro θα μπορούσε να ξεκινά από 898$, σύμφωνα με τις πρώτες τιμές των ΗΠΑ στα καταστήματα Target που εντοπίστηκαν από τους M. Brandon Lee και Evan Lei.

Πιο συγκεκριμένα, ο Lei δημοσίευσε μια φωτογραφία τιμολόγησης που βρίσκεται ήδη στα ράφια του Target, ενώ ο Lee έχει εικόνες από το inventory system της επιχείρησης που δείχνει τις ίδιες τιμές.

Υπενθυμίζεται πως και οι δύο συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 28 Οκτωβρίου.

Ο Lee είχε δηλώσει νωρίτερα ότι οι ευρωπαϊκές τιμές εκκίνησης του Pixel 6 και του Pixel 6 Pro θα είναι 649 και 899 ευρώ αντίστοιχα, ενώ ο Roland Quandt της WinFuture εντόπισε λίστες Amazon που δείχνουν το 128 GB Pixel 6 Pro με τιμή 849£ και ημερομηνία αποστολής 1η Νοεμβρίου, ενώ το Pixel 6 Pro με 256 GB 100£ παραπάνω, στα 949£.

Εάν οι τιμές αυτές αποδειχτούν ακριβείς, σημαίνει πως είναι πολύ πιο προσιτές από αυτό που περιμέναμε όταν η Google ανακοίνωνε τον Αύγουστο πως θα κυκλοφορούσε ένα smartphone «εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι αρχικές τιμές είναι φθηνότερες από το μεσαίο Pixel 5 που κυκλοφόρησε για 69 $ πέρυσι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Fold 2: Νέες φήμες για μεγαλύτερες οθόνες 8,02 και 6,29 ίντσες

Πολλά έχουν ακουστεί για το επερχόμενο Google Pixel Fold 2, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αλλαγών στο σχεδιασμό και το μέγεθος της οθόνης.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 8a: Η Google παραδέχτηκε για πρώτη φορά την ύπαρξή του – Ποια νέα λειτουργία θα έχει

Η Google ίσως κατά λάθος αποκάλυψε την ύπαρξη του επερχόμενου smartphone Pixel 8a ενώ απαντούσε σε αναφορά σφάλματος από χρήστη.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8 Pro: Πώς να χρησιμοποιείς τον αισθητήρα θερμοκρασίας

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας στο πίσω μέρος του Google Pixel 8 Pro είναι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τελευταίας ναυαρχίδας της Google.