Poco X3 NFC: Μέσα σε 30 λεπτά πούλησε 10.000 τεμάχια

, Poco X3 NFC: Μέσα σε 30 λεπτά πούλησε 10.000 τεμάχια

Η Poco ανακοίνωσε το νεότερο μέλος στην ήδη μεγάλη γκάμα smartphone που έχει, το Poco X3 NFC, τη Δευτέρα, με τιμή από 229 ευρώ. Η νέα πρόταση της εταιρείας είναι ακόμα φθηνότερη για τους πρώτους αγοραστές, καθώς πέφτει στα 199 ευρώ η έκδοση με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό φαίνεται να ήταν αρκετό για να πείσει τους καταναλωτές.

Το Poco X3 NFC διατίθεται παγκοσμίως μέσω του επίσημου καταστήματος της εταιρείας στο AliExpress. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέσα σε 30 λεπτά πωλήθηκαν 10.000 τεμάχια, εντυπωσιακός αριθμός για ένα mid-ranger. Επίσης, η συσκευή πωλείται και μέσω άλλων καταστημάτων, όπως του Amazon, του Banggood και του Gearbest, οπότε υπολογίζουμε πως αυτός ο αριθμός είναι αρκετά μεγαλύτερος στην πραγματικότητα, αν συνδυάσουμε και τα υπόλοιπα καταστήματα.

Να θυμίσουμε ότι πέραν της επιθετικής τιμής του, το Poco X3 NFC έρχεται με αρκετά καλά specs για τη τιμή του, όπως οθόνη 6,67 ιντσών LCD FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, Snapdragon 732G, μπαταρία 5.160mAh, τετραπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα Sony IMX682 στα 64MP και stereo ηχεία. Υπάρχουν κάποιες εκπτώσεις, όπως η πλαστική κατασκευή της συσκευής, όμως για κάποιον που θέλει ένα αρκετά καλό value for money, η συσκευή μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.