Πως θα κρατήσει περισσότερο η μπαταρία στο κινητό μου;

Μπαταρία κινητό, Πως θα κρατήσει περισσότερο η μπαταρία στο κινητό μου;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε την κατανάλωση μπαταρίας στο κινητό σας και να κρατήσετε τη μπαταρία σας για περισσότερο καιρό:

Απενεργοποιήστε την οθόνη σας όταν δεν το χρειάζεστε: Η οθόνη είναι ένα από τα πιο ενεργοβόρα τμήματα του τηλεφώνου σας. Απενεργοποιήστε την οθόνη όταν δεν την χρησιμοποιείτε για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας.

Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης: Μπορείτε επίσης να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας, ώστε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας.

Χρησιμοποιήστε τον αυτόματο φωτισμό: Ορίστε τον φωτισμό της οθόνης σας στον αυτόματο, ώστε να προσαρμόζεται στο φως του περιβάλλοντος. Αυτό θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας από την οθόνη σας.

Αξίζει να έχω 5G στο κινητό μου;

Περιορίστε την χρήση του GPS: Η χρήση του GPS επίσης εξαντλεί την μπαταρία σας. Περιορίστε τη χρήση του GPS όταν δεν το χρειάζεστε πραγματικά.

Απενεργοποιήστε το Bluetooth και το Wi-Fi: Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Bluetooth ή το Wi-Fi, απενεργοποιήστε τα για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας.

Απενεργοποιήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε: Ορισμένες εφαρμογές εξακολουθούν να λειτουργούν στο παρασκήνιο ακόμη και όταν δεν τις χρησιμοποιείτε, εξαντλώντας την μπαταρία σας. Απενεργοποιήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας.

Χρησιμοποιήστε τον λειτουργικό τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας: Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν μια τουλάχιστον λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Χρησιμοποιήστε την όταν η μπαταρία σας αρχίζει να εξαντλείται.

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις: Οι ειδοποιήσεις μπορούν να εξαντλήσουν την μπαταρία σας, ειδικά εάν έχετε πολλές εφαρμογές που σας στέλνουν ειδοποιήσεις συχνά. Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για εφαρμογές που δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις συχνά, ή προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για να λαμβάνετε μόνο τις σημαντικές ειδοποιήσεις.

Πως μπορώ να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό μου;

Χρησιμοποιήστε Wi-Fi αντί για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας: Η χρήση του Wi-Fi για τη σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια στη μπαταρίας σας σε σχέση με τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Απενεργοποιήστε και το GPS όταν δεν τα χρησιμοποιείτε: Το GPS μπορεί να εξαντλήσει την μπαταρία σας αν είναι ενεργοποιημένο συνεχώς. Απενεργοποιήστε το όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Αυτά είναι μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας της μπαταρίας του κινητού σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κρατήσετε ψηλά την υγεία μπαταρία σας για περισσότερο χρόνο και να απολαύσετε τη συσκευή σας ομαλά για περισσότερο χρόνο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured vivo

vivo: Επέκταση προϊοντικού χαρτοφυλακίου με την απορρόφηση της IQOO

Πολλές εταιρείες τεχνολογίας εφαρμόζουν μέτρα για να μειώσουν το κόστος και τώρα προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η vivo.

Software Apple featured WWDC

iOS 17: Γίνεται επίσημο στις 5 Ιουνίου στο WWDC 2023

Η Apple ανακοίνωσε τις επίσημες ημερομηνίες για το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC), όπου θα παρουσιαστεί και το iOS 17.

Software featured Nokia

Η Nokia αποκαλύπτει το Pure UI, μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη

Η Ομάδα Σχεδίασης της Nokia έχει δημιουργήσει μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη που ονομάζεται Pure UI.

Smartphones Apple featured iOS 16

iOS 16.4: Με ειδοποιήσεις για web apps, φωνητική απομόνωση κλήσεων

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.4 και φέρνει αρκετές μικρές ενημερώσεις στο λειτουργικό σύστημα σε iPhone 8 και μεταγενέστερα.