Προχωράει η ανάπτυξη του foldable iPhone της Apple, έρχεται το 2022

Φαίνεται πως η Apple αναπτύσσει ενεργά το δικό της foldable iPhone, σε συνεργασία με ταϊβανέζικες εταιρείες για κυκλοφορία μέσα στα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ταϊβανέζικη ιστοσελίδα The Economy Daily, η Apple θέλει να έχει έτοιμη τη συσκευή για κυκλοφορία το Σεπτέμβριο του 2022.

Πέρα από τις πατέντες που έχουμε δει από την Apple για μελλοντικά foldable iPhone, η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η εταιρεία ήδη έχει ζητήσει samples από τους κατασκευαστές, ώστε να ενσωματώσει κάποιες τεχνολογίες στη δική της συσκευή. Επιπλέον, η Foxconn φαίνεται να είναι η εταιρεία που θα κατασκευάσει τη συσκευή, με τη Nippon Nippon να αναπτύσσει τον folding μηχανισμό, ώστε να αντέχει τουλάχιστον 100.000 folds.

Η The Economy Daily αναφέρει επίσης πως η Samsung θα είναι η εταιρεία που θα παρέχει τις οθόνες του foldable iPhone στην Apple, όμως η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσει με OLED ή micro-LED τεχνολογία οθόνης. Βέβαια, με δύο ακόμα χρόνια ανάπτυξης να μας χωρίζουν μέχρι την κυκλοφορία, σίγουρα η Apple θα βρει τον καλύτερη δυνατό τρόπο για να παρέχει τη συσκευή που θέλει.

Πηγή

Σχόλια

  • Apple 2022 : we made the first foldable phone
    Samsung : what?!!!!???
    The whole internet : that's amazing, apple is the most innovative company

    • Το αστειο αυτο ειναι τοσο παλιο που δεν υπηρχε καν η huawei οταν πρωτοακουστηκε...

  • Προσωπικά το αναμένω και θα το περιμένω.
    Πάντως θα προτιμούσα κατι σε στυλ Z Flip3 και οχι Duo που γραφεται και ακούγεται.
    Τωρα οσον αφορα τα 100.000 folds...μακαρι να ισχυει αν και δεν ξερω ποσες δοκιμες πρεπει να κανουνε για να ειναι σίγουροι για κατι τετοιο. Πολλες διαφορετικες συνθηκες...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.