Smartphones

Realme 5: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 665

Τα δύο smartphone Realme 5 και 5 Pro θα ανακοινωθούν στις 20 Αυγούστου στο Νέο Δελχί, λίγες μέρες νωρίτερα όμως το απλό Realme 5 εμφανίστηκε στο Geekbench. Η καταχώρηση παρουσιάζει ένα smartphone με αριθμό μοντέλου RMX1911 και μητρική με όνομα “trinket”.

Την μητρική αυτή είδαμε και στο Xiaomi Mi CC9e το οποίο φέρει τον Snapdragon 665. Τον chipset της Qualcomm θα συνοδεύσουν 4GB μνήμης RAM και το Android 9 Pie OS. Το smartphone πέτυχε 1.525 πόντους σε Single core ενώ σε Multi core έφτασε τους 5.498 πόντους.

Όσον αφορά τώρα το Realme 5 Pro θα αποτελείται μάλλον από τον Snapdragon 712 και AMOLED οθόνη με notch τύπου σταγόνα και in-display fingerprint scanner. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι το Quad camera setup του 5 Pro με κύρια κάμερα στα 48MP με τον Sony IMX586 αισθητήρα, ultra-wide κάμερα με field of view 119 μοίρες, Super Macro lens κάμερα και τέλος έναν depth αισθητήρα.

Η πληροφορία για την κάμερα του Realme 5 Pro αποκαλύφθηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter, η οποία αποκαλεί το σύστημα της κάμερας ως Quad Camera Speedster.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Αυγούστου 2019 13:57

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.