Realme 5 Pro: Το Geekbench αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Realme 5 Pro, Realme 5 Pro: Το Geekbench αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Πριν μερικές ημέρες εμφανίστηκε στο Geekbench το απλό Realme 5. Σήμερα στην διάσημη πλατφόρμα benchmark εμφανίστηκε μία εγγραφή για την 5 Pro έκδοση του. Το Realme 5 Pro σύμφωνα με την καταχώρηση στο Geekbench θα ενσωματώνει τον Snapdragon 710 SoC, 8GB μνήμη RAM και θα τρέχει το Android 9.0 Pie.

Το τηλέφωνο πέτυχε 1.143 Single-core πόντους και 4.618 Multi-core πόντους. Να αναφέρουμε ότι προηγούμενες πληροφορίες υποστήριζαν ότι το Realme 5 Pro θα τροφοδοτούνταν από το Snapdragon 712 SoC. Άρα καλό θα ήταν να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση στις 20 Αυγούστου.

Η Pro έκδοση της 5 σειράς θα έχει Quad camera setup με κύρια κάμερα στα 48MP με τον Sony IMX586 αισθητήρα. Οι υπόλοιπες τρεις κάμερες θα αποτελούνται από ένα ultra-wide angle αισθητήρα, έναν αισθητήρα βάθους και έναν super macro αισθητήρα.

Η μπαταρία του συστήματος θα έχει 5.000mAh χωρητικότητα και θα υποστηρίζει VOOC 3.0 fast charging τεχνολογία. Το απλό Realme 5 θα έχει επίσης τετραπλή κάμερα και κόστος λιγότερο από τα 125 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Realme Realme 5

Αυτά είναι τα smartphones της Realme που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog τα Realme Χ2 Pro, Realme 5 Pro και Realme 5 θα είναι τα πρώτα μοντλέλα smartphones που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Smartphones Realme Realme 5 Realme 5 Pro

Realme 5 και 5 Pro: Επίσημα με τετραπλές κάμερες, από 2GB RAM και τιμή από 125€

Σήμερα η εταιρεία παρουσίασε τα δύο από τέσσερα επερχόμενα smartphones της, τα νέα οικονομικά flagship smartphones, Realme 5 και 5 Pro.

Smartphones Realme Realme 5 Realme 5 Pro

Realme 5 και 5 Pro: Αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά, σχεδιασμός και τιμή

Η Realme ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Realme 5 και 5 Pro, και χάρη σε μαζικά leaks και teasers μάθαμε αρκετά στοιχεία για τα δύο smartphones.

Smartphones Realme Realme 5 Pro

Realme 5 Pro: Επιβεβαιώθηκε η 48MP κύρια κάμερα

Η επίσημη παρουσίαση των Realme 5 και Realme 5 Pro έχει προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου και η εταιρεία κάνει tease χαρακτηριστικά των συσκευών.